Algselt postitas Hazan9
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustpic
Miks ei võida jääda traditsioonidele kindlaks ning panna korralik punane särk lihtsalt mingi musta kraega?
Edit:
Kuigi siin on tegemist ilmselge photoshopiga siis seda vaadates näeb vähe normim välja
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustE-raamat Krisostoomusest on pea 17 euri. Kõvade kaantega isend 28 kopikatega. Tõsi, mulle pole viimane veel kohale jõudnud ,aga küll ta tuleb
Edit: http://www.kriso.ee/alex-ferguson-my...340919392.html
sealt saab siis tellida.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Hazan9 Vaata postitustMinu arust Chevrolet ei sobi kohe üldse, AIG ja AON olid paremad. Särks võiks lihtsalt punane olla, mitte mingeid imevigureid täis :/"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustE-raamat Krisostoomusest on pea 17 euri. Kõvade kaantega isend 28 kopikatega. Tõsi, mulle pole viimane veel kohale jõudnud ,aga küll ta tulebthe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Ütleme nii, et päris kusine oleks see statistika ära solkida. Üle pika aja üks oodatuim mäng, sest esmakordselt poleks võit mitte kohustuslik tulemus, vaid suur boonus. Mina usun sellesse!
Arsenal at Old Trafford since 2006
3 Nov 2012: Man Utd 2-1 Arsenal (Premier League)
28 Aug 2011: Man Utd 8-2 Arsenal (Premier League)
12 Mar 2011: Man Utd 2-0 Arsenal (FA Cup)
13 Dec 2010: Man Utd 1-0 Arsenal (Premier League)
29 Aug 2009: Man Utd 2-1 Arsenal (Premier League)
16 May 2009: Man Utd 0-0 Arsenal (Premier League)
29 Apr 2009: Man Utd 1-0 Arsenal (Champions League)
13 Apr 2008: Man Utd 2-1 Arsenal (Premier League)
16 Feb 2008: Man Utd 4-0 Arsenal (FA Cup)
Pole ime, et Arsenali alateemas räägiti, kuidas OT neile ei meeldi. Kui iga kord ühes kohas peksa saad, siis ei tahagi väga tagasi minna.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar