ma saan aru, et vaja seda Januzaj hype'i maandada, aga miks peaks Young tema ees mängu saama, ma ei saa aru, masendus tuli peale, kui vahetus tehti, oleks võinud kasvõi Fellaka LMiks lükata
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas cbulls13 Vaata postitustPigem Young kui Welbeck :/
Kommentaar
-
Kurb on see, et tuleb tõdeda "pigem young kui welbeck" kui meil on olemas Nani, Januzaj ja Zaha... Meil on tiimis jõhkralt wingereid ja ometi ei suudeta leida kahte vormis ääremängijat? Ei saa mina aru, miks meie kõige paremini kaetud positsioon iga mäng probleemne on.
Fännid pole kindlasti mingid taktikageeniused. Aga mina tahaks mõista, miks valida impotentne tipuründaja äärele, kui 4 ääremängijat ootavad oma võimalust...
//Redcafed on ka masendav lugeda. Ikka väga negatiivne suhtumine on seal.
Kommentaar
-
Algselt postitas cbulls13 Vaata postitustPigem Young kui Welbeck :/
Kommentaar
-
Algselt postitas Planche Vaata postitustMa saan aru, et kolmapäevane 5-0 võit tekitab paljudele inimestele raskusi tänast mängu objektiivselt hinnata, aga no full retardi pole küll mõtet minna.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustmine tuttu
Kommentaar
-
Lühikese aja jooksul juba kolmas postitus minu poolt, aga Rooney tõusis tänasega Premier League läbi aegade viiendaks väravakütiks. Shearerini ehk ei jõua, kuid üsna suur tõenäosus on, et teine koht tuleb lõpuks ja 2 Unitedi legendi (Andy/Andrew Cole hetkel 2.) oleks esikolmikus. Muidugi täiesti loogiline asjade käik, arvestades, et Premier League arvestuses ollakse alati tipus olnud.
1 Alan Shearer 260
2 Andrew Cole 188
3 Thierry Henry 175
4 Frank Lampard 168
5 Wayne Rooney 164
Rooneylt siis liigas 12 mänguga 8 väravat ja 5 assisti. Üleplatsimees sel hooajal kohe kindlasti.
Kommentaar
-
Algselt postitas Planche Vaata postitustLol, kus nüüd on järsku palju Youngi fanboy'si välja ilmunud. Kuu aega tagasi tambiti vend mutta siin foorumis.
Ei ole ManU mängul häda miskit, muidugi üks osav keskväljamees tuleks lähiajal juurde tuua, aga viimasel ajal on meeskonna vorm ainult ülespoole läinud. Täna oli lahtine mäng, oleks võinud üheväravalise eduga minna mõlemale poole.
Hetkel on tabeliseis nii nagu ta on, aga olgem ausad, ManUl on ka ülimalt rasked mängud hooaja alguse peale sattunud, võrrelge ükskõik kellega. Ainuke tõeliselt sitt tulemus oli kodus West Bromile kaotada, samas on juba mängitud Chelsea, Liverpooli, City, Southamptoni, Arsenali ja Spursiga, seega mu arust saab küll edasi ainult tõusvas joones minna.
Kommentaar
-
Algselt postitas Fouree Vaata postitustAinuke tõeliselt sitt tulemus oli kodus West Bromile kaotada
Kommentaar
-
Algselt postitas Planche Vaata postitustLol, kus nüüd on järsku palju Youngi fanboy'si välja ilmunud. Kuu aega tagasi tambiti vend mutta siin foorumis.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas N4pster Vaata postitustJa Cityle 4:1 kaotada, küll võõrsil, aga siiski, on täitsa normaalne jah?
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustEi meeldi Young, Ei tea miks ta sisse toodi, aga ÄÄREL! WELBECK vs Young on selge, et Young jääb peale. Kohati alguses tundus, et äärel on 2 Evrad, sest Welbecki oli nagu kadunud.
Kommentaar
-
Algselt postitas planche Vaata postitustja üldse, kui enamik rünnakuid võeti niikuinii üles parema ääre kaudu, siis pole väga vahet kes seal vasakul on.Je suis Nasfal
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar