320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Epic Vaata postitust
Väheke uurimist ja porto koduleht näitab et tegu on siis AMC, tegi kaasa 15 kohtumist ja lõi 2 kolli. Eks ta lootustandev nooruk ole, näis mis plaanid SAF-il temaga onAILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas mihk3l Vaata postitust3 uut nime juba, küsimus: kelle arvelt ruumi tehakse uutele mängijatele ?AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustvott, nanit ma ootasin, siis saab kahte ronaldot platsil näha ja vastased peavad juba 4 mängijat nende 2 peale saatma, niiet kõva ost!!!Supplies!
Kommentaar
-
Luís Carlos Almeida da Cunha (b. 17 November 1986 in Amadora) better known as Nani is a Portuguese football (soccer) midfielder, currently playing for Manchester United.
Kiired Manku fännid käisid juba Wikipediat rüüstamast
Kommentaar
-
Värskeimad andmed wikipediast räägivad ka, et Andersoni tehing olevat juba perse läind:
On May 30th 2007, Manchester United agreed a fee to sign Anderson from FC Porto,however this move ended up falling throught as he saw the light in a similar way that one Obi-Mikel did and told the fat scottish twat to eat a pair of sweaty balls! And then moved to Falkirk.
tšelski fänni tunneb sõnaosavuse järgi ikka äraarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Manchester United have agreed "in principle" deals to sign Anderson from FC Porto and Nani
Algselt postitas vincent Vaata postitustVärskeimad andmed wikipediast räägivad ka, et Andersoni tehing olevat juba perse läind
Sporting: Nani is staying put>
The Lisbon club insist their highly-coveted winger is not leaving Portugal.
tuleb siis lihtsalt rohkem raha välja käia, nii release clause'i jaguGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustManchester United have agreed "in principle" deals to sign Anderson from FC Porto and Nani
tundub, et mitte ainult:
Sporting: Nani is staying put>
The Lisbon club insist their highly-coveted winger is not leaving Portugal.
tuleb siis lihtsalt rohkem raha välja käia, nii release clause'i jaguAILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustKes teie esimene ost oli? Hargreaves?AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustsiis saab kahte ronaldot platsil näha
Igatahes, praegusesse skeemi sobivad nii Nani kui ka Anderson hästi. Eks seda, kas uuel hooajal on nolgid platsil ja peerud pingil või vastupidi, näitab aeg. Ja minu süda on rahul vähemalt selle koha pealt, et mõlema võimaluse korral on nüüd ikkagi mehi, keda vajadusel saata pingilt mängu teravdama. Mitte ei pea kaitsjatele või tühikargajatele lootma. Mis omakorda toob silme ette pildi, kuidas kuskil Loode-Inglismaal üks Kierani-nimeline noormees hetkel lohutamatult patja nutab . Loodetavasti tuleb onu Robbo ja annab talle ilusa punase-valgetriibulise särgi, et Kieran saaks ka ikka natuke omasuguste poistega palli mängida...armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar