Fergie tahab meile Gareth Bale`i, Berbatovi ja Hargreavsi. Ma ostsin FIFAs Bale omale amm , täiesti kogemata leidsin, noor ja andekas äärekaitsja
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustmihkolmel, sa ei ole ikka vastanud, kas oli valus, kui sa kukkusid?Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Algselt postitas mihk3l Vaata postitustMitte midagi ei saa aru...
Kommentaar
-
Algselt postitas M_Kaasik Vaata postitustLugesin, et meie armsa ManU omanik Glazer on valmis Eto`o eest maksma 40 miljonit naela. Mina ise arvan, et see vaid kuulujutt, aga midagi selle vastu poleks küllAILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas M_Kaasik Vaata postitustLugesin, et meie armsa ManU omanik Glazer on valmis Eto`o eest maksma 40 miljonit naela. Mina ise arvan, et see vaid kuulujutt, aga midagi selle vastu poleks küll
"But the real competition comes when Chelsea pay £27million for someone like Michael Essien. They can outbid us all, which is why we identify players as quietly as we can so we can do things quickly."
Kommentaar
-
Chelsea 3 - United 4. Tegelikult pidanuks skoor suurem olema, aga kohtunik ei lugenud kõike ära.
Poolakast ei saa ma ikka üldse sotti. Rida igati ponksusid tõrjeid ja siis SELLINE väljajooks, et mütsi peas kinni hoidmisest ei oleks ka kasu.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar