Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustütlen küll otse, et ära aja palun sellist paska.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustLäks südamesse või? Seleta siis inimese keeles ära, mida see Januzaj seal nii musta tegi, et oli vaja selline võrdlus üles tõmmata.
Ei peaks provotseerijale vastama, aga kuna sa nii väga soovid, siis saab ikka.
1. Ma ei öelnud ju, et Jaanus ainult selle olukorra pärast väike vitt on. See on sinu väljamõeldis. Pane nüüd kogu see hooaeg näiteks kokku ja tule väida et Jaanus on Paulo Maldini tüüpu musternäidis platsil olnud. Minule on korduvalt silma jäänud ebameeldiva tegelasena.
2. Ma näen väga hästi mida see Meyler korraldas ja nõustun - suur vitt.
3. Ma saan aru et sul on mingid vanad ogad tagumikus ja allergia lõi jälle välja, aga kui sa siin nii suurt isa oled harjunud mängima, siis äkki ravid välja ja saad üle?
Kommentaar
-
On keegi teda nimetanud mingiks musternäidiseks üldse? Ma olen sel hooajal mõne manku mängu ikka vaadanud ja kutt on ebameeldivate asjadega silma jäänud paar korda tõesti, aga need on olnud eranditult siis daivid. Mis ei ole eksju päris sama kui tahtlik katse vastast vigastada. Ausõna ma ei ole temalt kordagi näinud mingit toorutsemist ja paluks vastupidise hinnangu korral siis ka konkreetseid näiteid tuua. Küll aga on teda ennast retsitud korduvalt - Rietheri stamp, Parkeri küünarnukk näkku, nüüd see.
Antud kontekstis üleüldse mingite ammu olnud olukordade võrdlusesse kiskumine... kellel ja kus need vanad ogad on?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Kahju , aga Giggsi pisaratest lõpukõne ajal võib järeldada, et oli tegu viimase esitusega Old Traffordil. Ega enne kui ametlikult pole härra välja öelnud, et buutsad varana riputab , ei usu , aga kui panustama peaks siis raha paneks profikarjääri lõpu peale.
Büttner oli kohutav, täis kaigas. Vahepealsed mängud juba kergelt lubasid aga ei. Meyler on taun ja ega tänane kohtunik kriitikatki kannata. Pingevabas mängus nõnda nõrk esitus tõenäoliselt aktsiaid ei tõstnud."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustkutt on ebameeldivate asjadega silma jäänud paar korda tõesti, aga need on olnud eranditult siis daivid. Mis ei ole eksju päris sama kui tahtlik katse vastast vigastada.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitusttahtlik katse vastast vigastada
kuigi ma kahtlen, et vastasel lastakse närve puhata.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Tutanhaamon Vaata postitustKaks väravat ühes mängus ja TULEVANE LEGEND!!!
Meenutab kahtlaselt ühte teist noormeest kes pidi järgmine Ronaldo olema... 2-3 sähvatust hooaja jooksul ja muud pole näinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tutanhaamon Vaata postitustKaks väravat ühes mängus ja TULEVANE LEGEND!!!
Meenutab kahtlaselt ühte teist noormeest kes pidi järgmine Ronaldo olema... 2-3 sähvatust hooaja jooksul ja muud pole näinud.THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
Algselt postitas Ericc Vaata postitustRäägib Reali'i fänn, teie tiim ostab ainult "uusi Ronaldosi".
Kommentaar
-
Manchester United in talks with adidas over world record £60m-per-year kit deal
- German sportswear giants adidas in pole position to clinch a world record kit deal with Manchester United
- A £60million-a-year has all but been agreed
- Nike's deal expires in June 2015 - they will decide if it is worth more than doubling their current deal which cost £300m for 10 years
- Negotiations with Nike have been going on for three years but their exclusive negotiating period expired last autumn
Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...#ixzz312QOXt2Y
Kommentaar
-
Wilson oli ka enne seda mängu paljulubav ja on teinud jõhkraid esitusi noortemeeskonnas. Karta on, et on paljulubav. Debüüt premieris lihtsalt kinnitas seda väga hästi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ericc Vaata postitustRäägib Reali'i fänn, teie tiim ostab ainult "uusi Ronaldosi".Pay attention to the manager!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar