Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Need särgid on suht suure tõenäosusega 'ehtsad'. Ehk siis ametliku disaini pealt hiinas maha vehitud koopiad. See varasem õlapagunitega rõvedus oli vist õnneks ikka feik.
Ole nüüd. See on veel koledam ju Chevy logo värvilisus ja disain on lihtsalt okse. Loodetavasti ei ole õiged. Kusagil nägin mingeid särke, kus vapp on mustal taustal, tundus päris ilus. Ei suuda meenutada kus.
Lisaks ütleks, et selle hooaja särk on üks viimaste aastate ilusamaid minu meelest. See kinni nööbitult jäik krae sümpatiseerib väga. Peaks endalegi muretsema...
Ega tihti ei piisa peeglisse vaatamisest. Et abi oleks, peaks sellise võimsama välguga (need, mis paparatsodel on) endast pilti tegema, et aru saada, kas ja mis. Mis aga ei tähenda, et ei oleks võinud vähe sügavamalt mõelda, mis ja kui palju selga panna.
Ole nüüd. See on veel koledam ju Chevy logo värvilisus ja disain on lihtsalt okse. Loodetavasti ei ole õiged. Kusagil nägin mingeid särke, kus vapp on mustal taustal, tundus päris ilus. Ei suuda meenutada kus.
Veelkord, need on üsna tõenäoliselt suures plaanis õiged. Ehk siis hiina koopiad õigest asjast. Logo on logo, topi mis iganes särgile see chevroleti plätserdus, kole on ikka. Aga keda huvitab, kui pappi tuleb. See paar kuud tagasi avaldatud mustade pagunitega asi oli igatahes kordi hullem, logoga või ilma.
seda ma ei väida. aga kui mõtekas see on ?
tulgu või Opel. mul poogem.
Tõesti? Mis saab olla mõtekam enimpakutud raha ja autode vastu. Ameerika. Aijah nädalavahetus ka juba ju.
SAF- “I am not kidding. This isn’t just a job to me. It’s a mission. I am deadly serious about it – some people would reckon too serious…we will get there. Believe me. And when it happens life will change for Liverpool and everybody else – dramatically.”
Kommentaar