Algselt postitas Katk
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustSilvestre kõlbas ja Nani ei kõlba?
Ma ei tea, kui usaldusväärne The Guardian on, aga nemad viivad Fellaka Napolisse.
Muudes juttudes:
Kommentaar
-
Algselt postitas cbulls13 Vaata postitust
Igatahes, see Napoli jutt oleks tiba kahtlane, arvestades kui ülerahvastatud on Napoli keskväli hetkel.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitusthttp://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1615619 räägitud teema..
Igatahes, see Napoli jutt oleks tiba kahtlane, arvestades kui ülerahvastatud on Napoli keskväli hetkel.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitusthttp://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1615619 räägitud teema..
Kommentaar
-
Algselt postitas Mister Vaata postitustFletcheri, Evansi, Youngi ja Welbecki tõehetkarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustMis mõttes täpsemalt? Mitte et ma muidu üldse väga nõus oleksin selle tõehetke osaga, aga eriti see koht.
Kommentaar
-
Mkei, ma lihtsalt kujutan ette, et kui Evans on vähegi terve, siis ta on valikus esimene enne Jonesi ja Smallingut. Ehkki praegu muidugi pole nagu üldse seda muret, et siin kedagi pingile jätma peaks.
Väike face/off on ka tehtud tänase mängu puhuks. A noh vähemalt ei ole rassistid.
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Herr Vaata postitustvincent , viska palun striimi link
Vidic mängueelses intekas: "We... I mean United..."armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Ei jaga ka lahti, miks just Evans peab ennast tõestama, seda peab tegema kogu kaitseliin, õigemini kogu meeskond. Rooney, Mata ja Herrera võiks võib olla natuke kergemini hingata.SAF- “I am not kidding. This isn’t just a job to me. It’s a mission. I am deadly serious about it – some people would reckon too serious…we will get there. Believe me. And when it happens life will change for Liverpool and everybody else – dramatically.”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar