Algselt postitas FÄNNER

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse

X
- 

Parandatud.Algselt postitas JanK Vaata postitustronaldo on veidi teine klass kui di maria
world class playerid küll, aga üks on ballon d'ori püsiv kandidaat, teine on... tubli.
Kommentaar
 - 

Kui Sa ilmselge troll ei oleks, siis ma ütleks, et Sa oled debiilik, kuna ei oska lugeda/vaadata muud, kui väravate arvu.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustParandatud.
Aga noh kuna Sa oled, siis võid lihtsalt pe*** käia
 !

Kommentaar
 - 

Kas nüüd hakkas parem? Let it all out..Algselt postitas rainis007 Vaata postitustKui Sa ilmselge troll ei oleks, siis ma ütleks, et Sa oled debiilik, kuna ei oska lugeda/vaadata muud, kui väravate arvu.
Aga noh kuna Sa oled, siis võid lihtsalt pe*** käia
 !
Kommentaar
 - 

See oli kõik mis mul öelda oliAlgselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKas nüüd hakkas parem? Let it all out..
 vb hakkas vb ei hakanud, aga eks Sa saad ju ise ka aru, mis joga enamasti ajad 
Aga sorry fännid OT pärast, kui di Maria tõesti tulemas on, siis palju õnne. Saavad huvitavad ajad ees ootama. Kuigi see mis mulle mõneti nalja teeb on LvG väljaütlemised Bayerni eesotsas, kui ta mainis, et Lõuna-Ameerika mängijaid ta oma tiimi koosseisu ei soovi. Viimati asus Argentina veel igastahes L-Ameerikas...
Kommentaar
 - 

Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust"ronaldo on veidi teine klass kui di maria
world class playerid küll, aga üks on ballon d'ori püsiv kandidaat, teine on... tubli."
Ma ei tea mida sa tõmbasid/jõid, või mis su vagiinat vaevab, kuid ballon d'ori kandidaatide seas on lähiminevikus olnud ainult üks argentiinlane...Algselt postitas rainis007 Vaata postitust"Senseless whining"
Kommentaar
 - 

No ega mees pole just "elu parimas vormis" ka hetkel.. Ma annaks talle mingi 3 mängu sisse elamiseks aega eelkõige.Algselt postitas Weminghey Vaata postitustNani alustas Sportingus nutuselt: eksitud penalt, kollane kaart ja vahetati välja.
Kommentaar
 - 

Oi blin.
Ruumorid räägivad, et Real tõstis asking price'i £75millile ja ManU kaalub seda
Twitterižurnalistid jne on juba paanikas ja tituleerivad seda üheks läbi aegade suurimaks panic-buyks kui see teoks saab, aga samas...
£35MIL for Andy Carroll
EDIT: ning samas kui arvestada neid massiivseid summasid mis on mängijate eest makstud viimasel 3-4 aastal, siis see ei tundugi ÜLI ülemakstud. Võib särada jõhkralt, kuid samas olla Fernando di Maria.
Kommentaar
 - 

Aga kui aus olla, siis ma ei imestaks kui Woodward selle ära teeb.Algselt postitas JuriM Vaata postitust75 milli võib Real endale ühte teatud auku toppida, kui nii väga soovib.
55m£ oleks max millega nõustuks, kuigi see oleks juba liialdus.
Kommentaar
 - 

Algselt postitas Amos Vaata postitustAga kui aus olla, siis ma ei imestaks kui Woodward selle ära teeb.Hetkel selline inf ja mees on lendamas Inglismaale.Algselt postitas LFCMarshallThe price for di María (in euros): United offered 60m, Real wanted 90. Final figure: 80 million, including adds on. £63.9m
Balague just posted this
Khediraga on asi "lahendatud" ütles Carlo, et mees jääb ilmselt paigale.
Kommentaar
 - 

jep jep. inf ja piltAlgselt postitas JuriM Vaata postitustHetkel selline inf ja mees on lendamas Inglismaale.

Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar