Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Manchester United FC
Collapse
X
-
Kommentaar
-
See oli kõik mis mul öelda oli
vb hakkas vb ei hakanud, aga eks Sa saad ju ise ka aru, mis joga enamasti ajad 
Aga sorry fännid OT pärast, kui di Maria tõesti tulemas on, siis palju õnne. Saavad huvitavad ajad ees ootama. Kuigi see mis mulle mõneti nalja teeb on LvG väljaütlemised Bayerni eesotsas, kui ta mainis, et Lõuna-Ameerika mängijaid ta oma tiimi koosseisu ei soovi. Viimati asus Argentina veel igastahes L-Ameerikas...Kommentaar
-
Ma ei tea mida sa tõmbasid/jõid, või mis su vagiinat vaevab, kuid ballon d'ori kandidaatide seas on lähiminevikus olnud ainult üks argentiinlane...Kommentaar
-
Nojah, AdM valiti siiski CL-i finaali parimaks ja tegi päris hea hooaja Realis, kahju, et MM-il vigastuse sai. :/Elu on lühike, pidu on pikk.Kommentaar
-
Oi blin.
Ruumorid räägivad, et Real tõstis asking price'i £75millile ja ManU kaalub seda
Twitterižurnalistid jne on juba paanikas ja tituleerivad seda üheks läbi aegade suurimaks panic-buyks kui see teoks saab, aga samas...
£35MIL for Andy Carroll
EDIT: ning samas kui arvestada neid massiivseid summasid mis on mängijate eest makstud viimasel 3-4 aastal, siis see ei tundugi ÜLI ülemakstud. Võib särada jõhkralt, kuid samas olla Fernando di Maria.Kommentaar
-
Hetkel selline inf ja mees on lendamas Inglismaale.Algselt postitanud kasutaja LFCMarshall pooltThe price for di María (in euros): United offered 60m, Real wanted 90. Final figure: 80 million, including adds on. £63.9m
Balague just posted this
Khediraga on asi "lahendatud" ütles Carlo, et mees jääb ilmselt paigale.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar