Algselt postitas Wingback
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
Ma ei teagi mis Mourinho kohta rohkem ütleb ... kas see, et ta tahaks rünnata pea pensioniealist inimest, või see, et ta ilmselt kaotaks selle kakluse. Täielik sotsiopaat ikka.
2) faking 2014 oli siisSAF- “I am not kidding. This isn’t just a job to me. It’s a mission. I am deadly serious about it – some people would reckon too serious…we will get there. Believe me. And when it happens life will change for Liverpool and everybody else – dramatically.”
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitusttäna 24 aastat tagasi astus esimest korda väljakule tüüp, kelle kohta SAF on öelnud:
aga selle asemel sai hoopis putsaga näkku ja lõpetas karjääri kuskil no name klubis, mis on võitnud sama palju CL tiitleid kui mina.
Ega me kõik pole ManU. kapifännidСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustVõid ka nime mainida, kui juba nägid vaeva postitusega.
Ega me kõik pole ManU. kapifännid
Kommentaar
-
Algselt postitas Scarhead Vaata postitustOld Trafford, 26 okt. kell 22."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas Scarhead Vaata postitust1) kui usaldusväärseks seda pidada võib
2) faking 2014 oli siisVictoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustMa ei teagi mis Mourinho kohta rohkem ütleb ... kas see, et ta tahaks rünnata pea pensioniealist inimest, või see, et ta ilmselt kaotaks selle kakluse. Täielik sotsiopaat ikka.Algselt postitas marv3llous Vaata postitustSul on õigus, Jose konditsioon on 2014st aastast saadik veelgi halvenenud.
mis puudutab seda pensioneiealise ja ründamise temaatikat, siis... ma ei tea, mis on mehe puhul hullem - kas moro "alleged vägivaldsus" või marvi östrogeeni overflow.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar