Algselt postitas JuriM
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas count Vaata postitustManchester United peale seitset mängu:
Under Louis Van Gaal (2015/16) - 16 points
Under Jose Mourinho (2016/17) - 13 points
Manchester is blue!
Kommentaar
-
Algselt postitas M6ngel Vaata postitustRooney lisandumine mängu tõi tempot juurde küll.
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustManchester United peale seitset mängu:
Under Louis Van Gaal (2015/16) - 16 points
Under Jose Mourinho (2016/17) - 13 points
Manchester is blue!
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustPane siis Moyes algus ka kirja, et oleks võrdlusmoment kes neist kolmest on teinud kõige edukama alguse ManUga.
Kommentaar
-
Olen küll hiline ärkaja, aga kommenteeriks ka viimast mängu. Olgugi, et mängupilt oli tegelikult väga ilus, siis hulgi võimalusi jäi kasutamata. Siin võibki teha selle kommentaari, et mõnes muus mängus oleks selline mäng toonud kindla võidu... Samas on võimalik, et kogu hooaja täidavadki sellised mängud. Ma loodan, et nii ei lähe. Midagi pole hapusti, aga mure kasvab iga mänguga ja see on väga halb märk.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustVäidetavalt olla Herreral läinud tervelt 45 minutit aega koondisekutsest kompleksi jõudmiseni. Tea kas ta ootas viimased aastad iga kord nii usinalt nurga taga?
Kommentaar
-
See on täiesti tavapärane protseduur ja reaktsioon klubilt, sest ka mängupäeva hommikul oleks olnud võimalik teatada ja känseldada. Seda viimast võib hooaja jooksul korra teha, aga siis tuleb lihtsalt kõik edasised võõrsilmängude piletid alati välja võtta, juhul kui muidugi ballotis mõne üldse saad. Kodulehel kõik ilusti kirjas, reeglite mittetundmine ei vabasta vastutusest jne.
Võib tunduda karmina, aga võõrsile ületab nõudlus endiselt tugevalt pakkumise ja ühtlasi muidugi samast asjast tulenevalt on üleval toutide teema, millega võideldakse. Sealt ka niisugused reeglid sellest hooajast. Alles võeti nt üks vend OT kõrval kinni, kellel oli 37 (!) hooajapiletit taskutes ehk siis see probleem on jätkuvalt täitsa eksisteeriv. Muuhulgas on võõrsilmängudel sisse viidud rändom kontroll osadele piletiomanikele, ehk saad oma pileti kätte alles staadionilt isikuttõendavat dokumenti esitades. Ma muidugi eeldaks, et twitteris lärmamise asemel klubiga ühendust võttes võib see asi veel positiivse lahenduse saada, aga noh, moodne ühiskond.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar