320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Mängupilt on olnud täiesti kohutav.. 2 täiesti elus vaid korra võimalik väravat meile ja ilmselt 0 punkti tulemas.

    Kommentaar


      Tuleb Moyesi aeg meelde kus üle nädala mingi Sandro sugune puujalg risti vajutas.

      Kommentaar


        Lisatud failid
        FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
        sigpic

        Kommentaar


          Mis see oli neile enne pähe raiutud, et äärte kaudu ei ründa, äärekaitsjad ühtegi overlapi ei tee, ainult söötudega keskelt? Tra sein oli jumalast ees sealt keskelt ju. Tsiteerides klassikuid, siis "Boring, sideways football."
          Algselt postitas Stok
          Arsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.

          Kommentaar


            Kommentaar


              ühelt poolt on muidugi klassika, et mingid kuradi türgi käpikud, keda paar nädalat tagasi klohmiti kodus nagu pederasti odinlaste suvepäevadel, muutuvad üht-äkki kuningas midasteks, kelle iga tegu viimase kolmandiku peal on koheselt vähemalt megaohtlik. teisalt: kuidas saab olla, et liiga tihti on vastastel head päevad ja mankul sitt? ehk et see, mida drake ütles.

              ütlen kohe, et lootsin sinisilmselt sellist koosseisu (ddg ja kaitse jätan välja):
              --------------martial------------
              -----dupoi-----roo------miki---
              ----ander-kärrik või morgan---

              asja juurde.
              moureen, korrigeeri või redefineeri oma mäng ja ego.
              pogba ja ibra on mõlemad sitas vormis ja võiks aru saada, et neid sellest lainest jõuga välja ei mängita.
              kuna kogu meeskond oli saast, siis tahaks muidugi kõik poisid perse saata, aga ibra aeglus on ikka fenomenaalne. ma saan aru, et suur mees liigubki vähe raskemini, aga ma jõudsin kusel käia ja käedki puhtsaks pesta enne kui zlatanilt seinasööt tagasi tuli; osa sest on ilmselt küll kergelt vaimsuses kinni.
              selle asemel, et järjekordselt marcust ruunata, võinuks eos mängitada nt mikit või dupoid. (või ei, sest äkki saadakse mäng kotti?)
              tony sooritus ääres oli ka muidugi korraliku halloweeni-peo pitseriga - mitte ühtegi palli kaitsjast mööda lükata ei suutnud ja söödud shawle - ja luke'i enda omadki - olid ka sellised, et ema, anna mulle padrun. a pole viga, küll tuleb. mõlemal, millalgi.
              keskväljal peatuda nagu ei viitsikski.
              tagasi joonise juurde. kui kuradi kitsalt saab jalgpalli mängida? või ei saa, aga üritatakse. plats on lähes 70m lai ffs ja hetkeseisuga pole seal keskel selliseid poisse, kes sellegi ruumi sees edukalt lükata suudaks, rääkimata poole kitsamast alast, seega ehk lõpetaks selle enesepettuse.

              ...ja värava lööb uein faking ruuni. 22lt meetrilt ühe sammuga posti kõrvale. kes ütles, et surnu persest peeru ei tule?
              nädalavahetusel võiks millegi positiivsega hakkama saada.


              ps. edu papa joycele ka. wigan on muidugi maksimaalselt lambisats, aga OT tool 3-5-10 aasta pärast ootab.
              buy the ticket, take the ride.

              Kommentaar


                praeguse tempoga minnes on Joyce hiljemalt aasta pärast ametis. ja kaks kuud hiljem säkitud.

                kuna mina olen loomult siiski positiivne inimene, siis rõhun aspektidele, et esiteks suudeti ponnistustest hoolimata omavahelises võrdluses edu mitte maha mängida, teiseks tegid sõjapõgenikud sobivalt feyenoordiga viigi ja kolmandaks peaks nüüd see periood algama, kus ruuni jälle umbes kuue mänguga kaheksa väravat lööb (ja siis aastaks unustusse vajub).

                modou barrow kübar ja fabianski 27 tõrjet incoming.
                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

                Kommentaar


                  van Gaal tegi selle satsiga imet

                  Kommentaar


                    Ja Miki koha pealt, tüüp pole kaks kuud mängind ja nüüd mängu saades nagu mingit tuhhi pole. Bundesliga ajast pole muidugi ka tüüpi näinud väga palju ega tea mis iseloomuga vend on. Aga Depay puhul olen isegi rohkem võitlejahinge näind vahest kui tüüp mõneks minutiks peale saab, kui eile Miki puhul. Suures plaanis on ka see selle satsi üldine olek, 2-0 pealt ei usu väga mitte ükski mees, mõne erandiga, et sealt midagi tulla võib.
                    Ja nagu ikka anname aega ja küll kõik läheb paremaks, võiks korrata ja loota.

                    Kommentaar


                      Mourinho mängupilt on nii saast olnud 2015. aasta jaanuarist saadik. Van Gaali all olevat igavad mängud olnud, Mourinho all on paremaks läinud?

                      Kommentaar


                        isiklikult igavuse üle ei kurda.
                        buy the ticket, take the ride.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas M6ngel Vaata postitust
                          Mourinho mängupilt on nii saast olnud 2015. aasta jaanuarist saadik. Van Gaali all olevat igavad mängud olnud, Mourinho all on paremaks läinud?
                          Igavad küll mitte, tulemuslikud või suurepärased samuti mitte.

                          Kommentaar


                            Mingi päev või nii.. http://www.manutd.com/en/News-And-Fe...B-CCE51EDCB04A
                            SAF- “I am not kidding. This isn’t just a job to me. It’s a mission. I am deadly serious about it – some people would reckon too serious…we will get there. Believe me. And when it happens life will change for Liverpool and everybody else – dramatically.”

                            Kommentaar


                              Ma jätaks selle hooaja üldse kõrvale. Kui Mou ei suuda seda jama ära klaarida, mis SAFi-järgselt tekkinud (ülemakstud mängijad, motivatsioonipuudus, ükskõiksus, vaimselt nõrgad mängijad), siis kes suudaks? Las peksab ülejäägid minema, vorbib sellest näljase tiimi ja siis võib edasi rääkida. Nii palju, kui infot liigub selle kohta, mis telgitagustes toimub, siis pole tulemuste ja mängupildi üle midagi imestada. Tiimis on kvaliteeti, ent pole motti ja tahet, sest tuntakse end niivõrd kindlalt. Mängijad arvavad, et nad on suuremad kui treener (sõid välja Moyesi, sõid välja Van Gaali, kui nüüd Mou ei meeldi, siis söövad temagi) ja seda tuleb muuta. Hea, et Mou ei hakanud puitu kohe välja shippima (suvel), vaid sai ise korralikult vaadata, mis reaalselt toimub, mida tuleb tweakida ja muuta.

                              Mõttetult nõudlik see Unitedi fännibaas. Eks ollakse SAFi võitudeseeriate ja pideva domineerimisega niivõrd harjutud, ent reaalsus pole kohale jõudnud.
                              Ja need, kes räägivad siin et Klopp pani tiimi kohe mängima ja muu, siis ei. Klopp sai 1. hooajal ka kõvasti peksa ja polnud midagi niivõrd särav, alles sel hooajal on hakanud asjad liikuma just paremuse poole. Aega vaja anda, muidu ei juhtu midagi. Ja Conte? Koeman? Chelsea mängijad sõid Mourinho välja, sest neil oli see võimalus. Conte on väga väga hea motivaator ning järelikult (hetkel veel) klapib tiimiga oivaliselt, nagu klappis Mourinhogi oma viimasel tiitlihooajal. Koeman on Evertoni pannud paremini mängima, sest Martineze treeneritase on madalam ning Koeman nägi ära, kus keegi on efektiivsem ja kuidas mängida. Eks seal ole muid nüansse ka (klapib mängijatega paremini, on uudsem, austusväärsem jne).

                              Mina kaitsen Mourinhot. Kui Van Gaalile anti aega, peab Mourinhole ka andma. Mingi vallandamisejutt on pask, sest see viib tiimi samasse alguspunkti tagasi, kus oldi pärast Van Gaali vallandamist. Mõttetu.
                              slimm.ee

                              Kommentaar


                                "Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF

                                Kommentaar

                                Working...
                                X