Algselt postitas Pints
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustIse ei läheks täkku täis, kui su võistkond nii kindlalt Venemaa 8. klubi võidaks?
Kommentaar
-
Anderlecht on väga ebamugav vastane. Küsige Tottenhami käest, kui ei usu.
Kuigi konkurentsis tundub Manchester United kõige säravam nimi, siis oleks idiootne lootuseid üles kütta. Praegu ma ei tunneks ühegi vastase vastu end kindlalt. Juba mängud Rostovi vastu tulid ikkagi punnitades ja erilise enesekindluseta.
Kommentaar
-
Võimalik mängude graafik siis..
Manchester United fixture list
March
19 - Middlesbrough (a) - 12pm
April
1 - West Brom (h) - 3pm
4 - Everton (h) - 8pm
9 - Sunderland (a) - 1:30pm
13 - Anderlecht (a)
16 - Chelsea (h) 4pm
20 - Anderlecht (h)
23 - Burnley (a) 2:15pm
25/26 - FREE - Possible Premier League fixture
30 - Swansea (h) 12pm
May
4 - Europa League semi-final first-leg
6 - Arsenal (a)
11 - Europa League semi-final second-leg
13 - Tottenham (a)
16/17 - FREE - Possible Premier League fixture
21 - Crystal Palace (h)
24 - Europa League final
Tavaliselt ei vingu palju selle mängude rohkuse üle, aga 9 mängu ühe kuu jooksul.. See on tiba ebareaalne või mis?
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Tavaliselt ei vingu palju selle mängude rohkuse üle, aga 9 mängu ühe kuu jooksul.. See on tiba ebareaalne või mis?
Kommentaar
-
Ebareaalne mitte - kaks järjestikust vaba päeva on abiks. Palju aga küll. Ise olete süüdi, nagu ikka. Southamptonil aasta lõpus, algul 8 mänguga väga hästi ei läinud ja kuue päeva jooksul mängitud kolmest mängust said ka ilusasti kolm kaotust. Peab meeldima.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitust9 on karm jah... ehk saab Basti ka nüüd mängu
Basti ka katki hetkel.
Kommentaar
-
Bailly on juba ise üks tätoveering, kuid Mata on vist maailmas ainukene jalgpallur, kelle keha on puutumata.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustBailly on juba ise üks tätoveering, kuid Mata on vist maailmas ainukene jalgpallur, kelle keha on puutumata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustSuht julm ikka, et noor pagulane on pidanud vana juudi pärast pinki nühkima.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar