320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustMata peaks olema nüüd ainus mängija, kellel on võidetud nii MM, EM, CL kui EL.
Kommentaar
-
Algselt postitas Drake Vaata postitustÜsna kindel, et Matal oli juba enne EL olemas.
jep
Kommentaar
-
Algselt postitas Drake Vaata postitustÜsna kindel, et Matal oli juba enne EL olemas.Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustMilline rõve joppamine väravatega. Oeh, go go antijalgpall ..
20 aastaste (keskmine iga) noorte vastu, oh wow
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustMilline rõve joppamine väravatega. Oeh, go go antijalgpall ..SAF- “I am not kidding. This isn’t just a job to me. It’s a mission. I am deadly serious about it – some people would reckon too serious…we will get there. Believe me. And when it happens life will change for Liverpool and everybody else – dramatically.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustMilline rõve joppamine väravatega. Oeh, go go antijalgpall ..
Parem koleda kaitsesistumisega tiitel kui domineerimise juures saadud kaotus.
Kommentaar
-
20 aastaste (keskmine iga) noorte vastu, oh wow
Kommentaar
-
Algselt postitas Scarhead Vaata postitustno mourinho on juba saavutanud hooajaga rohkem, kui pool vähemalt kümne aastaga. Kahju muidugi, et zlatan stokini ei kestnud. Hooajaga võib lõpuks rahule jääda
Aga ma ütleks, et vastased tõmmati korralikult kotti ja nüpeldati piisavalt, et hollandlased endi ülbust tagasi imeks. Nad on vist kõige suuremad jätised.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Jätsin siin kuu alguses ühe Moro suunal alustatud sõnavõtu lõpetamata, et "ta parem toogu see Meistrite Liiga koht ära...".
Täna siis võib tõdeda, et ta päästis oma töökoha. Ilma tänase võiduta oleks ta pidanud igasuguse loogika kohaselt kinga saama. Van Gaal lõpetas esimene hooaeg top4-s ja teisel 5. koht ning FA, mis ei võrdu liigakarika ja 6. kohaga.
Kurb, et mulle siiani meie peatreener ei sümpatiseeri või noh vahel meeldib ka, a'la 2:0 Chelsea ning mõned momendid on veel olnud. Tänagi pärast võitu, alguses rõõmustas nagu ikka karika üle rõõmustatakse, kuid siis oli tal vaja minna ülbelt üht näppu viibutama, nagu kõik oleks tema teene olnud. How special. Aga mis siin ikka, üritan isiklikud sümpaatiad maha suruda, sest vana hea, keegi pole suurem kui United.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar