Algselt postitas check
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas check Vaata postitustMitte, et ma õigustaks kuidagi Pooli meeste kehva trollimist siin teemas, aga mind paneb ikka ja jälle imestama see, et meil siin Eestis on nii hardcore Unitedi fännid, et absoluutselt ei koti fakt, et Liverpoolis mängib ainus meie tipptasemel jalgpallur.
Enne kui keegi jõuab jälle äärmusse laskuda stiilis "a mis ma pean siis mingi pooli fänniks hakkama sellepärast, et Raku seal mängib või?" siis loomulikult mitte. Ma isegi saan sellest aru, kui ManU ja Pooli omavahelistes mängudes ikkagi ManU poolt ollakse. Aga sellest ma aru ei saa, kui erapooletus kohtumises soovitakse eestlase koduklubile kaotust lihtsalt sellepärast, et see klubi on minu lemmikklubi suurim rivaal.
Kui Raku mängiks ManU-s oleksin iga kell valmis ManU poolt olema, v.a omavahelistes mängudes ehk, aga no ei ole kokkuvõttes minu asi öelda, kes mida fännata või vihata tohib. Lihtsalt minu jaoks täiesti mõistetamatu teema, arvestades kui vähe meil neid tipptasemel jalgpallureid sirgub
Kommentaar
-
Algselt postitas check Vaata postitustMitte, et ma õigustaks kuidagi Pooli meeste kehva trollimist siin teemas, aga mind paneb ikka ja jälle imestama see, et meil siin Eestis on nii hardcore Unitedi fännid, et absoluutselt ei koti fakt, et Liverpoolis mängib ainus meie tipptasemel jalgpallur.
Enne kui keegi jõuab jälle äärmusse laskuda stiilis "a mis ma pean siis mingi pooli fänniks hakkama sellepärast, et Raku seal mängib või?" siis loomulikult mitte. Ma isegi saan sellest aru, kui ManU ja Pooli omavahelistes mängudes ikkagi ManU poolt ollakse. Aga sellest ma aru ei saa, kui erapooletus kohtumises soovitakse eestlase koduklubile kaotust lihtsalt sellepärast, et see klubi on minu lemmikklubi suurim rivaal.
Kui Raku mängiks ManU-s oleksin iga kell valmis ManU poolt olema, v.a omavahelistes mängudes ehk, aga no ei ole kokkuvõttes minu asi öelda, kes mida fännata või vihata tohib. Lihtsalt minu jaoks täiesti mõistetamatu teema, arvestades kui vähe meil neid tipptasemel jalgpallureid sirgub
Don't be so serious. Raku üle loomulikult hea meel, kui tal hästi läheb.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustParem kobin, kui sobing - Rooma vanasõna
mulle meeldivad need kodanikud, kes manu silmale-sitt-vaadata mängupildi üle imestavad. kus kuradi kohas te viimased 4aastat elanud olete?
ajaxi noored täkud on vinged, vähemast need kaitse omad, ründavat mängu eile ei näinud - olgu see siis moureeni taktika, liigse närveldamise, kogemuste puudumise või nende kõigi koosmõju tõttu.
üldiselt võtke pähe, kuked. meistrite liiga, jiiiiiihaaaaa!
hea soe alagrupi kolmandana äsja võidetud karikat kaitsma minna.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustRooney toodi, et karikat tõsta. Mõelge, kui Valencia tõstnuks selle.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas baller Vaata postitustRakule edu nii niisama elus kui ka koondises aga klubitasandil mitte.
Mulle ei meeldi Liverpool.
Kommentaar
-
Algselt postitas baller Vaata postitustRakule edu nii niisama elus kui ka koondises aga klubitasandil mitte.
Mulle ei meeldi Liverpool.
Kommentaar
-
Algselt postitas baller Vaata postitustPaneks Like kui saaks..
Kommentaar
-
Algselt postitas check Vaata postitustUnustasid varikonto alt sisse logida?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar