Algselt postitas Reintz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Mister Vaata postitustMingilt enam-vähem adekvaatse reputatsiooniga journo poolt oli hiljuti tweet, et United üritab Smallingust lahti saada ja price tag 15 milkut. Võiks Jones'i ka minu poolest ära asendada kellegi pädevamaga.
Kommentaar
-
Tundub igati korralik täiendus. Esimeses intervjuus klubile väljendus ka enesekindlust. Oluline on ka see, et kutt on harjunud võitma. Nii Benficaga ja tegemist on ka U21 Euroopa meistriga. Lisaks ei ole CL võõras.
Ma väga ei põeks kui emb-kumb Smalling või Jones lahkuks. Loodangi, et Fosu-Mensah ja Tuanzebe saaksid end tõestada.
Kommentaar
-
Kui Smalling läheb, siis ta ei lähe oma mänguoskuste, vaid oma nö pehme mentaalsuse tõttu. Moro ju nimetas siin hooaja lõpus Riole antud usutluses oma nõrkuseks, et ta ei saa nendest mängijatest aru, kes ei ole valmis toime tulema survega nädalast nädalasse võita. Maksku, mis maksab. Isegi siis, kui individuaalselt pole parim periood.
Mäletan 2011/12 kaotatud hooaega ja lõpuvoorudes 1-0 kaotust Cityle, kui Kompany Smallingu lihtsalt ära hüppas ning võiduvärava prõmmis. Olgugi, et sel hetkel oli tegemist noore kutiga, kuid usaldus oli läinud, sest vanus ei küsi julgust võitlusesse minekuks. Ja täpselt nagu Morogi leian, et sellist kaotatud usaldust on väga raske uuesti üles ehitada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustNo Smalling 3manda või 4anda valikuna koos Rojoga sobiks keskkaitsesse küll, hooajad on pikad ja ei tasu kõik nahhui ka saata. Bailly-Viktor vast peaks ideaalis olema nüüd esimene valik. Phil Jonese kasutegurist pole siiani aru saanud, koguaeg vigane ja kui ka mängib paar korda hooaja jooksul, siis väga lambiselt.Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustNo Smalling 3manda või 4anda valikuna koos Rojoga sobiks keskkaitsesse küll, hooajad on pikad ja ei tasu kõik nahhui ka saata. Bailly-Viktor vast peaks ideaalis olema nüüd esimene valik. Phil Jonese kasutegurist pole siiani aru saanud, koguaeg vigane ja kui ka mängib paar korda hooaja jooksul, siis väga lambiselt.
Kommentaar
-
Phil ei liigu vist kuskile, küll aga Smalling. Nii kui Lindelof'i jutud hakkasid liikuma, nii hakati Smalli Evertoni ja WH'ga seostama.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
kle kapifänn. ma saan aru küll, et magus hooaeg postituste arvu suurendamiseks, aga viitsid - tee seda kuskil mujal.
olulistest asjadest ka. viktori pruut ilma meigita on nagu maja ilma krohvita, aga kuniks seda liiga tihti ei juhtu, võib kindlalt väita, et manchesteri wagide tase tõusis.
buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustkle kapifänn. ma saan aru küll, et magus hooaeg postituste arvu suurendamiseks, aga viitsid - tee seda kuskil mujal.
PS Väga informatiivne postitus sinult. Selliseid "uudiseid" võid sa oma lauasahtlis olevasse vihikusse kirjutada.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Tuleb välja, et Viki pruudi nimi ongi Maja. Pull. Ja teatud asjaoludel võib ta Mirteliga segi ajada.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustSina rott mulle seda küll ütlema ei tule, kuhu ja kuna ma postitada võin.
PS Väga informatiivne postitus sinult. Selliseid "uudiseid" võid sa oma lauasahtlis olevasse vihikusse kirjutada.
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustTuleb välja, et Viki pruudi nimi ongi Maja. Pull.
mirteli teemat ei kommenteeri, minu jaoks on ta...surnud. traagiline, ma tean.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustpoja, võta nüüd kokku ennast ja ära klähvi.Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar