Algselt postitas maureeni pressikas
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Reintz Vaata postitustJa kes tuleb jutuga, et pohhui, kuidas kolm punkti tabelisse saadakse ja mis platsil toimub, siis edu livescore.com vahendusel fänniks olemisele.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustIgati nõus. Eriti sellega, et meestel pole nagu seda sädet silmades.
Aga see, et tuli ainult De Gea pealt jne. jutt. Ma ei väida, et De Gea ei teinud võimast tööd aga see, et teised ei suuda kaitsta või skoorida ei tee seda teistkohta minuarust halvemaks. Tol hetkel olime hooaja lõikes teine kõige parem tiim. Ja nii on.
See, et mängupilt on kusine olen ma nõus. Aga kui sellise mängupildiga on punktides ja kohtades tabelis edasiminek siis ma ei näe probleemi. Kodumaise koondise fännamisest on selgeks saanud, parem koledad võidud kui ilusad kaotused. Muidugi mastaabid on erinevad. Aga põhimõtteiselt mul ei ole vahet. Kas me voidame 1-0 kahe pealelöögiga või 5-1 20 pealelöögiga. Tähtis on kolmpunkti. Mis muidugi Brightoni vastu ei juhtunud aga siiski see oli üks mäng. Kui peale kümmetmängu on meil alla 20 punkti. Siis hakkan ka Moud tümitama. Seniks vaatan huviga vastasmeeskondade sapipritsimist ja parastamist ning oma fännide paanikat.
Lisatud failid
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas $$$ Vaata postitustSiin üks meenutus aastast 2012, et pole vahet:
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustNo sama hästi võib öelda, et rohkem väravate löömise asemel poleks võinud Blackburnilt pähe saada või näiteks Citylt endalt.Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas Reintz Vaata postitustNo aga too tabel näitab ju, et 1:0 ja 5:1 võitude vahe oli täpselt üks karikas.
E: Mis ei takistanud muidugi eelmine nv pähesaamast üldse arusaamatu tegevusega platsil.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustKui Lukaku empty net võimalus välja jätta, siis olen väga-väga üllatunud sellest poolajast. Amazing.
Smalling ja Herrera on kaitses jumalad.
Herrera jumaliku arusaama liinikaitsest on siit videost väga hästi näha.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar