Algselt postitanud kasutaja maureeni pressikas poolt
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Manchester United FC
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Siin üks meenutus aastast 2012, et pole vahet:Igati nõus. Eriti sellega, et meestel pole nagu seda sädet silmades.
Aga see, et tuli ainult De Gea pealt jne. jutt. Ma ei väida, et De Gea ei teinud võimast tööd aga see, et teised ei suuda kaitsta või skoorida ei tee seda teistkohta minuarust halvemaks. Tol hetkel olime hooaja lõikes teine kõige parem tiim. Ja nii on.
See, et mängupilt on kusine olen ma nõus. Aga kui sellise mängupildiga on punktides ja kohtades tabelis edasiminek siis ma ei näe probleemi. Kodumaise koondise fännamisest on selgeks saanud, parem koledad võidud kui ilusad kaotused. Muidugi mastaabid on erinevad. Aga põhimõtteiselt mul ei ole vahet. Kas me voidame 1-0 kahe pealelöögiga või 5-1 20 pealelöögiga. Tähtis on kolmpunkti. Mis muidugi Brightoni vastu ei juhtunud aga siiski see oli üks mäng. Kui peale kümmetmängu on meil alla 20 punkti. Siis hakkan ka Moud tümitama. Seniks vaatan huviga vastasmeeskondade sapipritsimist ja parastamist ning oma fännide paanikat.
Lisatud failidKommentaar
-
Mehhanisaator
Kommentaar
-
Algselt postitanud kasutaja Stok pooltArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.Kommentaar
-
-
Mehhanisaator
Ma tahtsin pigem öelda seda. Pea samaoluline kui mitte olulisem on vältida rumalaid kaotusi ja viike nõrgemate satside vastu kui minna suure hurraga rünnakule. Eriti arvestades hetkeolukorda kus ManU kaitseliin ei ole just kõige eeskujulikum.
E: Mis ei takistanud muidugi eelmine nv pähesaamast üldse arusaamatu tegevusega platsil.Kommentaar
-
Kusjuures streamable on täiesti ilusti embeditav siin foorumis:
Victoria Concordia CrescitKommentaar
-
Kommentaar
-
Mänge ei olegi vaja vaadata, loe lihtsalt, mis pärast alg koosseisu avaldamist twitteris 10 aastased kirjutavad ja teadki mis juhtub. Kõik täpselt vastupidi.
Lukakul kõigis kolmes mängus üks olukord olnud, mille lihtsalt peab ära lahendama. Ei ole aega oodata.Kommentaar
-
Herrera jumaliku arusaama liinikaitsest on siit videost väga hästi näha.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar