:d:d :d
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
No täiesti uskumatu kui sitt võib üks vilemees olla. Esiteks värav mehelt, kes peaks ammu väljakult läinud olema ja siis ilma igasuguse põhjuseta saata ära Pogba vea eest, mis pole kollastki väärt? Uskumatu..
Mäng polnudki üldse paha. Valdavalt nauditav vaadata ja PSG lihtsalt omab rohkem kvaliteeti, mille pealt ka oma 2 ära lõid. Pole midagi öelda.
PS. Alexis Sanchez on niivõrd pask mängija, et paluks suvel kümneka eest kuhugi Anderlechti maha müüa.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mister Vaata postitustPS. Alexis Sanchez on niivõrd pask mängija, et paluks suvel kümneka eest kuhugi Anderlechti maha müüa.
Kommentaar
-
Algselt postitas Drake Vaata postitustPS. Martial oli kümme korda hullem.
ja järjekordne PS. Paluks igaveseks särk nr 7 ära külmutada ja mitte kellelegi enam selga panna. See number on ilma igasuguse kahtluseta neetud.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustKellelgi videot pakkuda sellest mille eest väravalööja oleks pidanud punase saama? Ei vaadanud kogu mängu keskendumisega ja see hetk jäi nägemata.
Situatsioon nr 2 (kollane oli juba all).
Üldiselt kurb, et Euroopa jalgpall tagasi on. Oli juba meelest läinud, mis trosse vahel mandril vile külge leitakse.20 LEGEND
Kommentaar
-
Sanchez ei olnud isegi kohatäide, vaid lihtsalt 12. mees vastasel väljakul, Pogba punasest ei ole üldse mõtet rääkida, täielik naljanumber.
Kimpembe teine viga (mida isegi ei vilistatud) ma ütleks pigem ei olnud kollane, oleks üsna karm olnud. Samas arvestades Pogba kaarti, siis rohkem kui põhjendatud. Kolmas viga (vs Rashford) on juba ma arvan prillide küsimus, võib kollast küsida küll..
1. poolaeg oli kõik kontrolli all, Sanchez ja Mata (MIKS teda ikka ja jälle sinna RW kohale topitakse jääb minu totaalselt arusaamatuks) vahetused andsid totaalselt kontrolli ära, väristati 10 minutit (mida see Matic esimese värava puhul tegi?) ja karistatigi ära. Ahjaa D.Alves on minuarust ikka uskumatu ****
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar