Vaadates nüüd hommikul MOTD-i, siis see esimene poolaeg oli ju täitsa hea
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas golgolgol Vaata postitustKas keegi üldse usub, et see seltskond EtH all suudab ytleme üle 70% oma võimekusest näidata? Sellest ebastabiilsusest ja negatiivsetest tulemustest ei saa enne lahti kui EtH lahkub, siin ei ole enam muud varianti. Meestel ei ole tuju, viitsimist, enesekindlust, põlemist… seda kinnitab ka see kui drastiliselt erinevalt tiim juba ühe mängu jooksul periooditi mängib. Ning see kui palju ajupeere, raisatud olukordi ning mentaalseid kokkuvarisemisi see hooaeg näha oleme saanud. Aitaks ainult uus treener uute ideedega….
Uus treener ehk toob ajutist leevendust, aga pikas plaanis oleme nende omanike ja teatud mängijatega 2-3 aasta pärast täpselt samas situatsioonis - ideed ei meeldi, mängida ei viitsi, keskenduda ei oska, spordidirektorid otsivad pool aastat avalikult treenerit. Lisaks omanikud klubid võlgadesse mässinud, staadion kukub kohe kokku jne. Tundub selline hea töökeskond kuhu üldse tulla.
Päris rusuv on olnud tegelikult vaadata, kuidas 10 aastaga on lemmikklubi kokku kukkund ja lahendusi ei paista. Aga nagu hr. Kert Pardi tänaval ütles; “mälestus üheksakümnedatest on ikkagi ilus”.
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas nimastain Vaata postitust
Huvitav kaua uue treeneriga tüübid viitsivad pingutada? Olega oli mingi 15 mängu. ETHga enamvähem kuni njuuka finaalini.
Päris rusuv on olnud tegelikult vaadata, kuidas 10 aastaga on lemmikklubi kokku kukkund ja lahendusi ei paista. Aga nagu hr. Kert Pardi tänaval ütles; “mälestus üheksakümnedatest on ikkagi ilus”.
Ja sama minulgi, sellest hooajast masendavamat/emotsioonitumat tunnet ei ole mul olnud 1998a saadik, kui Unitedi fänn olen. Annad vennale uusi mängijaid, kuid asi on vähemalt sama kaootiline. Ma isegi ei oska mänge vaadates enam räusata, närvi minna- vaatan tuima näoga selle tripperi ära…ma ei ole eriti seda tyypi ka, et 7 raisatud olukorda vòi 18 järjest söötu tükid sisse tõmbaks….tore vòib olla, aga spordis loeb ikkagi tulemus…ja skoorid, punktid tabelites on ikka katastroof
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas golgolgol Vaata postitust
no seda ette ei tea. aga miski lisaks kòntsadele tulemustele ei lase EtHl kuidagi tõsiseltvõetav välja paista…on see siis keelebarjäär ja see kokutaminel, karisma puudumine vói hui teab mis.
Ja sama minulgi, sellest hooajast masendavamat/emotsioonitumat tunnet ei ole mul olnud 1998a saadik, kui Unitedi fänn olen. Annad vennale uusi mängijaid, kuid asi on vähemalt sama kaootiline. Ma isegi ei oska mänge vaadates enam räusata, närvi minna- vaatan tuima näoga selle tripperi ära…ma ei ole eriti seda tyypi ka, et 7 raisatud olukorda vòi 18 järjest söötu tükid sisse tõmbaks….tore vòib olla, aga spordis loeb ikkagi tulemus…ja skoorid, punktid tabelites on ikka katastroof
Ainus loogiline asendus on hetkel vist Xavi.
Kommentaar
-
Lõpuks ometi. Fabrizio ja 433 kirjutavad siis et sacked with immediate effect. Aega läks, aga lõpuks õige käik arvestades tulemusi ja tabeliseisu.
EDIT: Club statement ka: https://www.manutd.com/en/news/detai...aign=muwebsite
Kommentaar
-
Mis sellega seoses muutub? Nagu mingi fucking NBA klubi, kus mängijad pingutavad nii palju kui viitsivad ja seejärel hakkavad treeneriga jonnima. Lõpuks oleme ikka tabeli teises pooles ja neil on elu lill.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMis sellega seoses muutub? Nagu mingi fucking NBA klubi, kus mängijad pingutavad nii palju kui viitsivad ja seejärel hakkavad treeneriga jonnima. Lõpuks oleme ikka tabeli teises pooles ja neil on elu lill.
"Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results."
Nagu siin ka eelpool kirjutati, siis treener toob endaga tihtipeale võitjamentaliteedi. Kui sa vaatad kasvõi viimase aja ETH sõnavõtte, siis seal pole mitte mingit mentaliteeti, vaid üks kuiv põikpäine jutt meediale ning ilmselt ka oma mängijatele. Kahte viiki nägi mees kui "hard to beat team" jne. Treeneri puhul mängivad rolli ikkagi väga mitmed erinevad omadused, paraku Unitedis/Inglismaal see ei töötanud. Aeg annab arutust, kas mõne teise riigi liigas suudab paremini hakkama saada, või sobiski ehk vaid Hollandisse.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustSee pole hea uudis.
Kommentaar
-
Algselt postitas ZinedineZidane Vaata postitust
Pole jah hea, nüüd hakkab jälle MANU võitmaMaailmameistrid!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar