Ainult õlleta külmkapp on väärtusetu.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Manchester United FC
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple." -
No koondise paus tulebki peale
Saab rahus klubis toimetada.
Maguire on vormist küll väga kaugel juba pikemat aega ja Manu särgis ta pole minu hinnangul kordagi olnud parem kui Victor. Seda müstilisem tundub panna 85milkut magama ta alla ja siis Varane osta poole selle summa eest. Woody maksab korraliklut ja mõtetult üle nende Inglise passiga mängijate eest. Sancho eest maksti ka mõtetu papp kuigi selle raha eest oleks saanud nii parema ääre kui ka lõhkuva pooliku.Kommentaar
-
Solskjær: “You have to have respect for what Man City have done in last 10 years, even more so in the last 4 or 5. But we are Man United, we are always going to come back - I think we are the number one club in Manchester and that also probably means in the world”.
Ole'l läks õhtu pikale? Mida ta ajab, United oli viimati number üks klubi Manchesteris 2012/13 hooajal ja veel number üks maailmas? Võimsad illusioonid mehel.Kommentaar
-
chelsea fännina on raske aru saada midagi peale tabelikoha.Solskjær: “You have to have respect for what Man City have done in last 10 years, even more so in the last 4 or 5. But we are Man United, we are always going to come back - I think we are the number one club in Manchester and that also probably means in the world”.
Ole'l läks õhtu pikale? Mida ta ajab, United oli viimati number üks klubi Manchesteris 2012/13 hooajal ja veel number üks maailmas? Võimsad illusioonid mehel.Dreams cant be buyKommentaar
-
Selliste üksikute lausete korral tahaks alati konteksti näha, enne kui midagi arvata.. Küll aga on selline poliitiliselt korrektne enesemääratlus tänapäeval täiesti tavaline ja selliseid sõnavõtte näed sa enne igat derby mängu.Solskjær: “You have to have respect for what Man City have done in last 10 years, even more so in the last 4 or 5. But we are Man United, we are always going to come back - I think we are the number one club in Manchester and that also probably means in the world”.
Ole'l läks õhtu pikale? Mida ta ajab, United oli viimati number üks klubi Manchesteris 2012/13 hooajal ja veel number üks maailmas? Võimsad illusioonid mehel.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
City lööb minimaalselt 3-4, pisaraid tuba täis, Taku jookseb seelik seljas joonlauaga ringi, sina jood viina ja räägid, et käige kõik perse ja OLE on parim, JuriM hakkab pushima, et Manu president võiks ikkagi naisterahvas olla ja soovitavalt Sasha Grey. Futboliidipaul ja Vtp näitavad, et Koroona graafikud liiguvad rohkem ülesse kui Manu oma alla.
Samas ma juba ootan seda tänast siuuuuutamist.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar