Benzema juba ammu kõikide huviorbiidis...alustades Milanist
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Noh, minu jaoks on osad asjad nagu vööni vees blondiinil - ÜLE MÕISTUSE. Milleks lahmida neid pikki palle üle keskvälja, kui need täiesti sihikindlalt pärale (Rooneyle) ei jõua? Mis on viga härra Hargreavesil, kes korduvalt jookseb vastasmängija kõrval nagu koer, kes ajab autot taga, ega üritagi palli kätte saada? Ja milleks panna algkoosseisu just viirusest paranenud Ronaldo, kui Nani (või Park) on sada prossa vormis?We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustJa milleks panna algkoosseisu just viirusest paranenud Ronaldo, kui Nani (või Park) on sada prossa vormis?
Uudis pani mind seda toredat laulu meenutama.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustRonaldo ja viirus? Mina lugesin, et kavalad prantslased pimestasid mehikese laserkiirtega.
Uudis pani mind seda toredat laulu meenutama.
Seda kiirega pimestamist oli nädalavahtuses prantsuseliiga Marseille - PSG mängus kah näha
Anyway tuleb kindlalt huvitav teine mäng.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustNo enam ma seda match previewd küll üles ei leia, kus seda mainiti.
Cristiano Ronaldo has recovered from a virus and is expected to start against Lyon at the Stade Gerland
soccernet.com: Leading scorer Cristiano Ronaldo has recovered from the stomach virus that saw him sidelined at the weekend.GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustEi koti, ega ManU fännid seda niimoodi ei jäta!
Äkki viskaks Benzemat konnajalgadega?
Päris hea kild.....MU FCUK
Kommentaar
-
reserv madistas eile wiganiga, võideldes lõpuks 1:1 välja. wiganil mängisid sellised tegelased nagu aghahowa, erik edman. esimene poolaeg ei olnud just kõige parem, selle krooniks oli ka aghahowa värav. keskväljal eksis vist ritchie jones, wigani mängija söötis kiirelt aghahowale jooksu peale, heaton jooksis kaugele väravast välja ja aghahowa lõi palli üle heatoni väravasse. aghahowa oli esimese poolaja silmapaistvaim tegelane, kellel oli kiirust isegi liiga palju, sest ka omad ei jõudnud kontratel järele ja nii jäi ta üksi kaitsjate vastu. teine poolaeg oli juba manu reservi mõnus surumine, kus wigan vastas kontratega ja heaton pidi tegema häid tõrjeid. lõpuks õnnestus viigivärav ära lüüa, lööjaks oli danny simpson. endale jäid silma chris eagles ja danny welbeck, kes näitasid head tehnikat ja oskust palli vallata, kuigi welbeck midagi ohtlikku mängus ei loonud. suht masendav oli too brass rodrigo.AILTON
Kommentaar
-
nojaa, teveze kole värav päästis meie naha, kuid siiski.
kui aus olla, siis viskab üle, et manusse tuleb aina juurde portugallased ja muud lõunamaa mehed, tahaks ikkagi midagi teistsugust, 90ndate meeskond oli super, parim mis olla saab, roy keane & co.
okei, " there will be only one roy keane " aga siiski.
loodan, et akadeemiast tuleb kõvasid inglismaa rassijaid, mitte ei osteta neid šokolaadipoisse kuskilt lõunast.
praegu siis spekulatsioonid, et wes lahkumas, tõesti loodan, et asendatakse normaalselt, kui peaks lahkuma, on ju olemas ka meie klubis lootustandvaid kaitsjaid.
see on minu arvamus, andke tuld.
Kommentaar
-
idee kui sellise eest 10 punkti, aga kardan, et siis oleks sama lugu nagu Inglismaa koondisega, et tulemust ei tule. Oletame, et oleks saadud Bale, kas ta=Evra või on parem. Hutton oleks olnud superhea. Äärtele ehk Bentley, Downing, nad saaks vast odavamalt kätte, J. Cole ja Co oleks liiga kallid.Aga keskväljale ei oleks kedagi normi hinnaga saada ju, ma mõtlen kes oleks Andersoni tasemel. Mina jään igastahes praeguse poliitikaga rahule, pole ka põhjust muretseda, nagunii seab Blatter nõude teatud arvu inglaste või brittide olemasolule meeskonnas ja teades Fergusoni ta eelistab alati häid britte, kui neid on, sest nad kohanevad paremini jne.
Kommentaar
-
Algselt postitas kuuraa Vaata postitustkui aus olla, siis viskab üle, et manusse tuleb aina juurde portugallased ja muud lõunamaa mehed
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar