320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Usun jah Manu PR osakonda, kus damage control'i tiim poolest ööst üleval ja teeb oma tänamatut tööd. LOL. "Jah rääksin, et vihma sajab jubedalt ja raske sisse elada, aga vaata seda Manchester on kolgas juttu ei rääkinud kindlasti". Vene reporter mõtles kindlasti jutu raudteejaamast välja.
Päeva lõpuks who gives a shit. Ma ise ei ole seal käinud, aga sõbrad keda usun 100%, kinnitasid et täiega peldik. Olekski pidanud Vidic selle üle kinnitama not only trains, but buses too... stiilis.
Nagu kunagine makedoonlane Barnsley's: The local girls are far uglier than the ones back in Belgrade or Skopje. Our women are much prettier. Besides, they don't drink as much beer as the Barnsley girls which is something I don't like at all." "England is a strange country and I found it hard to adapt to living here. The main thing is that I am not on my own. To be honest I expected more of Barnsley as a town and a club.""The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas kuuraa Vaata postitustma ei tea, mulle on räägitud, et city ei ole kõige jubedam koht?
Kommentaar
-
Algselt postitas aws0m3 Vaata postitustKusagil Fletcheri väravat saaks näha? :O
Siit saab allalaetava versiooni. Ainult kasutajaks pead end enne regama.
Otsi ise teinekord.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustMartinile, enne kui delete nupp leitakse.
ju siis olen valesti aru saanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas kuuraa Vaata postitustno mida sa kägised ahv?
ju siis olen valesti aru saanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas kuuraa Vaata postitustma ei tea, mulle on räägitud, et city ei ole kõige jubedam koht?
Kommentaar
-
okei mida iganes, mõte oli teistmoodi mul mõeldud vähemalt.
mitte et man city meeskond pole kõige jubedam, muidugi on... aga city ei tohiks vist olla ju mingi kole/väike/nõme linn?
või on midagi totaalselt pe*ses ja ma ei saa aru?
ei ole manchesteris käinud.
pole nagu väga mõtet kohe kõrri hüpata vms.
Kommentaar
-
Algselt postitas kuuraa Vaata postitustokei mida iganes, mõte oli teistmoodi mul mõeldud vähemalt.
mitte et man city meeskond pole kõige jubedam, muidugi on... aga city ei tohiks vist olla ju mingi kole/väike/nõme linn?
või on midagi totaalselt pe*ses ja ma ei saa aru?
ei ole manchesteris käinud.
pole nagu väga mõtet kohe kõrri hüpata vms.
Ma ei saa üldse aru, kuidas sinu aru saad, kuidas asjad on seal. Pakun, et midagi on totaalselt pe*ses ja sa ei saa aru.
Faktid sulle: City ja United asuvad samas linnas, seega ei saa üks neist kuidagi ilusam/toredam olla linnana. Manchesteris on nii vähe näha, et isegi linnatuuri pole saada kuskilt. Ainult jalgpall, pidu, vägivald, shopping ja immigrandid. Mine ja vaata, tegelt on tore vahel.
Unustasin lisada, et geipealinn on ta ka Brightoni järel.Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar