320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustPalkate endale karja tankiste, et oleks keda hädade korral lahti lasta. Suht peded.
Minu arust väga hea, et muudetakse midagi. Praegu on United mingi konstantne seebikas mis tabloide ja värke toidab. Iseasi on muidugi kas see mingi efekti toob, aga no mis see ütlus oligi. On puhas lollus teha sama asja ja oodata teistsugust tulemust? Muutke, proovige, praegu on ülim aeg sest raske on midagi halvemaks teha. Ei jaksa ise süveneda eriti ega teeskle olevat kommspets, et muutustele hinnanguid anda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mr.Andreas Vaata postitust
Võta vabalt, kas see mitte pole ainuke põhjus miks sind palgatakse?
Minu arust väga hea, et muudetakse midagi. Praegu on United mingi konstantne seebikas mis tabloide ja värke toidab. Iseasi on muidugi kas see mingi efekti toob, aga no mis see ütlus oligi. On puhas lollus teha sama asja ja oodata teistsugust tulemust? Muutke, proovige, praegu on ülim aeg sest raske on midagi halvemaks teha. Ei jaksa ise süveneda eriti ega teeskle olevat kommspets, et muutustele hinnanguid anda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Sa ei peagi spets olema anna ainult teema ja ma lendan platsi, sest ma suudan igas teemas spetsialist olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustAga noh kuna suht pede klubi ja peded fännid, siis mida siin imestada, et niimoodi tegutsete.
Kommentaar
-
ETH siis on rääkinud, et vestlused tema ja Unitedi vahel olid niivõrd positiivsed, et selle põhjal otsustaski tulla ja võtta vastu see suur katsumus. Mõnes mõttes üllatav, kas meie klubi juhtkond puhus niivõrd ilusa seebimulli või tegelikult on ka käima tõmmatud korralik visioon ja projekt tulevikuks? Ei kahtlegi, et siin nii mõni tuleb kohe kisendama, et löödi rahapatakaga näkku või ETH on järjekordne post-fergie flop. See selleks. Isegi kui CLi ei ole, siis äkki ETH suudab mõned Ajaxi poisid meile tuua? Praegugi on ju Ajaxis paar huvitavat nime ja De Jong on ka ehk müügiks? Tuleb huvitav suvi. Youth Cupi tõmbasime ka lukku ma sain aru, väga positiivne ja äkki õigesti talitades tuleb nii mõnigi hea poiss tulevikuks. Garneri võiks ka tagasi tuua ju.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustTa on tagasi!
Kommentaar
-
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustRonaldo pahaseks ei saa sellise asja peale? Meeskondlikest medalitest võib selles tiimis und näha ja individuaalseid ka ei anta.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar