las küla naerab, koerad hauguvad edasi
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustlas küla naerab, koerad hauguvad edasi
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustJärgmine päev pärast mängu pidi day off olema meeskonnal, aga see canceldati ja kogu mansa ronis staadionile. Ten Hag käskis seejärel igal vennal, ka neil kes mängus ei osalenud, joosta ca 13 km - ehk selle distantsi mida Brentford rohkem jooksis ManU-st mängupäeval
Kui tõele vastab, siis ainuõige käitumine peatreenerilt. Ole oleks endiselt seda s*tahunnikut hoidnud nagu pilpa peal
Kommentaar
-
Algselt postitas onoz9 Vaata postitustKust see info, allikas? 13 km rohkem on suht ulme.
Kui tõele vastab, siis ainuõige käitumine peatreenerilt. Ole oleks endiselt seda s*tahunnikut hoidnud nagu pilpa peal
Kommentaar
-
Kes siis ETH asemel tuleb ka?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustkui esmaspäeval võita liverpooli, siis oleksime tabelist neis ees. üsna naljakas fakt arvestades esimese kahe mängu tulemust.
transfermadness unitedi moodi jätkub, nüüd loodetakse casemiro tuua.
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitust
Ma panustan ManU win peale igatahes. Mul hunch ütleb, et tavaliselt pärast selliseid kottisaamisi üllatatakse positiivselt sellises kohas, kus keegi seda enam ei oodanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustFun fact muide, kui manu Liverpoolile väravat ei löö, siis saab Brightoni mängija omavärava eest Unitedi kuu parima värava auhinna!Je suis Nasfal
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar