Go spurs!!!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Esimene pa vähe lohakas, teine peale vahetusi läks teravamaks. Amad võiks finaaliks äkki juba 90 minuti mees olla? See kutt on ründesuunal kõige teravam vend, isegi alles vigastusest tagasi tulnuna. Mount tegi Utd karjääri parimad 20min ilmselt ja Casemiro vist hoidiski terve hooaeg, et viimased kuuaega hullu panna.
Läheb toob selle CL pileti ja lisaraha ära!
Kommentaar
-
Algselt postitas nimastain Vaata postitustEsimene pa vähe lohakas, teine peale vahetusi läks teravamaks. Amad võiks finaaliks äkki juba 90 minuti mees olla? See kutt on ründesuunal kõige teravam vend, isegi alles vigastusest tagasi tulnuna. Mount tegi Utd karjääri parimad 20min ilmselt ja Casemiro vist hoidiski terve hooaeg, et viimased kuuaega hullu panna.
Läheb toob selle CL pileti ja lisaraha ära!The One and Only
Kommentaar
-
Algselt postitas nimastain Vaata postitustPäris persses, et Amorim peab staffile ise pileteid ostma. Ilmselt hoiab kahe käega peast kinni ja mõtleb kuhu ma sattunud olen.
Varsti jõuab kätte aeg, kus ainult Amorim võib mängudel osaleda ja kui tahab kedagi appi torbikuid panema, peab ise piletid ja majutuse sebima.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Ega see seis kiita ei ole jah, ma tean et Linnukas ei nõustu, aga meie rahaline seis on suht sama mis Eesti riigil
amazonis peavad töötajad ka pudelisse kusema, see tähendab, et amazoni rahaline seis on nagu eesti riigil?
2 asja on muutunud kui sir jim tuli, millegi pärast suur osa fännibaasist tõsimeeli usub, et rahaga on mingi probleem. teine asi on see, et peatreenerit pole vallandatud mõttetult.
no vähemalt üks asi on hea.
ja kui juba commentida, siis peab ära mainima, et gnev on IDIOOT.Dreams cant be buy
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Ega see seis kiita ei ole jah, ma tean et Linnukas ei nõustu, aga meie rahaline seis on suht sama mis Eesti riigil
Kommentaar
-
Vaikselt hakkab tekkima olukord, kus ma ei saa päris täpselt ikkagi Amorimi mänguplaani ideedest aru, mida ta ikkagi püüda tahab ja mille suhtes tal enda sõnul selge nägemus on. Võibolla see mattub muidugi kõik lihtsalt selle alla, kuivõrd sitad meie mängijad on. Arvan siiski, et kui ELi ei võideta, võib ka sack ohus olla.
Hojlund on lihtsalt nii kohutav et anna abi.... sellise töllakaga ründes ei saagi muidugi mingit plaani realiseerida.
- Likes 1
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar