Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Forest ja Champ'i meeskond? Vaadake pigem peeglisse poldake
Ja ma ei saa aru mis ta mõtles selle lausega.. Küll aga antud mängus oli Forest suht meh ja ma ei saa aru mis imega me ei võitnud, aga noh juhtub. Palle toodi joonelt ära jne. Viimase kuu jooksul on meie mängupilt teinud meeletu arengu ja kui nüüd vaid jätkuks seda jõudu Euroopa jaoks ka.
See on jah tase, et su game level on kesine ja lähed dissima kedagi ja siis feilid.
Eile jäi silma pressitahe meie poolt. Muidugi vajab veel õppimist. Igal viiendal minutil võttis Bruno seal mõne oma verbaalselt ette.
Kuidagi märkamatult on minu jaoks Maguire, Mainoo, Shaw ja Mount olemas jälle. Selle satsiga jääme äkki Premmi püsima ja õnnestumise korral võiks ELi ära võtta.
See on jah tase, et su game level on kesine ja lähed dissima kedagi ja siis feilid.
Eile jäi silma pressitahe meie poolt. Muidugi vajab veel õppimist. Igal viiendal minutil võttis Bruno seal mõne oma verbaalselt ette.
Kuidagi märkamatult on minu jaoks Maguire, Mainoo, Shaw ja Mount olemas jälle. Selle satsiga jääme äkki Premmi püsima ja õnnestumise korral võiks ELi ära võtta.
Periooditi mängiti väga hästi. Vahepeal muidugi on kaitses segadus kui yks wingbackidest või keegi keskkaitsjatest kuskile uitama jääb. Yoro on loom, arvestades, et sai klubisse tulles vigastada ja kuidas praegu toimetab! Aga ma endiselt ei saa aru, kuidas see Garnacho palli väravasse ei suuda lüüa, pea iga mäng mõni kindel variant mehel ees. Peab lootma, et vast saab ikka selle punni maha ja hakkab tootma veel hooaja lõpus. Siin ringlesid pildid, et Amad möllab trenne teha, lootus pysib, et maikuus saab ehk tiimi aidata.
Hojlund oli tõesti taas kehv ja puine. Aga no Onana… see rämedate pirukate arv 2 hooaja peale on nüüd ilmselt kuskil 12-15 vahemikus. Selline vend tuleb lihtsalt suvel minema saata, ta on lihtsalt nagu tiksuv pomm seal väravas. Ma ei kujuta ette mis näoga kutid talle riietusruumis otsa vaatasid. Mõnus vend ikka, hakkas flexima ja siis lihtsalt kuses ennast kohe lahinal täis.
Aga no Onana… see rämedate pirukate arv 2 hooaja peale on nüüd ilmselt kuskil 12-15 vahemikus. Selline vend tuleb lihtsalt suvel minema saata, ta on lihtsalt nagu tiksuv pomm seal väravas. Ma ei kujuta ette mis näoga kutid talle riietusruumis otsa vaatasid. Mõnus vend ikka, hakkas flexima ja siis lihtsalt kuses ennast kohe lahinal täis.
okei, goal.com andmetel “It is now nine errors leading to a goal in less than two seasons.”
okei, goal.com andmetel “It is now nine errors leading to a goal in less than two seasons.”
Mu meelest on muidugi hulga rohkem sitta keeranud
Massimo Taibi heritage. Krt, ma ei tahaks uskuda, et Onanannanana jätkab uuel hooajal. Praegu võiks türklasele ka võimalusi anda ja turul ringi vaadata. Üks Valladolidis laenul olev noor vv oleks hea variant.
Ja kui me normaalset ründajat ei hangi, siis ei tule Premmis midagi jälle. Vastasel juhul peab lootma, et Amad, Garnacho ja Zirkzee löövad väravad ära. Hojlundi peab laenule saatma.
Massimo Taibi heritage. Krt, ma ei tahaks uskuda, et Onanannanana jätkab uuel hooajal. Praegu võiks türklasele ka võimalusi anda ja turul ringi vaadata. Üks Valladolidis laenul olev noor vv oleks hea variant.
Ja kui me normaalset ründajat ei hangi, siis ei tule Premmis midagi jälle. Vastasel juhul peab lootma, et Amad, Garnacho ja Zirkzee löövad väravad ära. Hojlundi peab laenule saatma.
Krt kui sinised prillid ka ei oleks, siis ise jätaks Hein vahele. Üldiselt ma arvan, et meil pole vaja tiimi, ükskõik mis kohale rohkem noori õppureid, nüüd on vaja tuua kindlat kvaliteeti ja kogemust.
Meeskondlik mäng oli tegelikult viimaste kohtumistega paranenud, eile oli väike tagasilangus, aga no raske loota ka, et me nüüd tõusvas joones ainult paneme. Kui Amorim suudab THgi mängijatega perioodiliselt tiimi normaalselt pelama panna, siis ta enda valitud tüüpidega võiks päris hästi toimetada ju.
Ebaloogiline oleks arvata, et Manul üldse väljalangemise ohtu on. Hetke releka satsidest pole kedagi, kes suudaks tulevastest voorudest piisavalt punkte teenida, et ohtlikuks kujuneda. Liiati ei kaota Manu kõiki mänge.
Ebaloogiline oleks arvata, et Manul üldse väljalangemise ohtu on. Hetke releka satsidest pole kedagi, kes suudaks tulevastest voorudest piisavalt punkte teenida, et ohtlikuks kujuneda. Liiati ei kaota Manu kõiki mänge.
Asjaolu, et mõni ei hammustanud seda Manu relekanalja läbi, näitab kui pekkis tegelikult üldine seis on
Oot-oot, oled väga ülekohtune Kariuse osas - ta ei teinud suurtes mängudes nii palju eksimusi, nagu Onana.
Sellist klouni pole ammu näinud, et avalikult plõksib niimoodi enne mängu ja siis selline esitus. Võtab kohe silma märjaks
100% peate selle venna suvel kuskile reservi lükkama või kappi lukustama, sest kes teda ikka osta tahaks. Ja mingi normi venna asemele tooma.
Kommentaar