Huicastle ei suutnud jälle midagi......
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Ainult viimase vooru ajab pinevaks.Algselt postitas Neevitser Vaata postitustHuicastle ei suutnud jälle midagi......AILTON
Kommentaar
-
Finaalis paar kolli ja andestameAlgselt postitas JanK Vaata postitustOi kurat, see pidi vist küll väga raske tagasi teenida olema.
AILTON
Kommentaar
-
edu teile kui see jobu finaalis mängu pannakse ...Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustFinaalis paar kolli ja andestame
EDIT: A sorri ma unustasin juba ära, et sa oled see Anderkaver kloorihanter pede
Kommentaar
-
ütleme ausalt , nani on kõva mängumeesAlgselt postitas $$$ Vaata postitustedu teile kui see jobu finaalis mängu pannakse ...
EDIT: A sorri ma unustasin juba ära, et sa oled see Anderkaver kloorihanter pede
kkapp
Kommentaar
-
Ma nii julge ei oleks. Temas on potentsiaali saada väärt mängumeheks, aga selleks on vaja tööd teha ja saavutada stabiilselt kõrge tase, mis tal praegu nagu kohati on, kohati jälle pole. Las poiss areneb paar aastat ja siis saab vaadata, milline vili tuli.Algselt postitas Tsill Vaata postitustütleme ausalt , nani on kõva mängumees
Kommentaar
-
Kas Fergie teda üldse Moskvasse hakkab vedama?Algselt postitas Epic Vaata postitustTeades, kuidas Fergie'le meeldib õppetunde anda, eriti karme, siis istub Nani arvatavasti ja loodetavasti Moskvas vahetusmeestepingi kõige tagumise ääre juures.
Kommentaar
-
Aga kes sul teisel ja kolmandal kohal on?Algselt postitas pets123 Vaata postitustC.ronaldo on mu lemmik mängiaJoga Bonito!!!
Kommentaar
-
Tahsid ka midagi öelda, jah?Algselt postitas pets123 Vaata postitustC.ronaldo on mu lemmik mängia
Eriti teemasse ei läinud, aga kogu postitusi kui tahad
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar