Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustviga on viga ju
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustRondaldo mölises ka. Teise värava all oli olukord kus Vidic ballackit kätega selga lükkas. Puhas viga ju või mis? Samas leian et kohtunik pole kellelegi liiga teinud täna
Ja see Ballacki olukord oli täitsa koomiline, nii kui Vidici käsi tema selga puutus olid tüübil põlved järsku kõverad ja mees kukkus nagu kott kartulit.
Aga noh...
ROOOOOOOOONEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYDELFI kommijad ahju!
Kommentaar
-
Wooohooo !
Mõnus mäng, mõnus võit. Ei saa vast öelda, et MANU nüüd niiüli hästi oleks mänginud, aga no Chelsea lihtsalt lasi neil teha kõike. Scolari pani vahetustega ka suht rappa, Belletil jäi vähe puudu, et punane saada ning see noor kutt, Silva vms sai odavalt ounitud kolmanda värava situatsioonis. Nüüd tuleb veel kolmapäeval Wiganilt võit ära võtta ning tabeliseis muutub hoopis positiivsemaks.
Kommentaar
-
Super mäng ja kõik olid tublid (Eriti tublid olid Giggs ja Neville). Ei oska nagu rohkem öelda, niiet olen parem vait.
Selline küsimus ka, et siin käis enne sellisest mehest nagu Eckersley(Selle Belgia poisiga seoses) jutt. Kas see mees on meil veel alles või ei ole? Wikipedia andmeil peksab kuskil Taanis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pidutseja2008 Vaata postitustSuper mäng ja kõik olid tublid (Eriti tublid olid Giggs ja Neville). Ei oska nagu rohkem öelda, niiet olen parem vait.
Selline küsimus ka, et siin käis enne sellisest mehest nagu Eckersley(Selle Belgia poisiga seoses) jutt. Kas see mees on meil veel alles või ei ole? Wikipedia andmeil peksab kuskil Taanis.
pidasin silmas Richardit, vanem vend Adam parseldati tõepoolest hooaja alguses hamletitele maha.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Ilus mäng. Chelsea alustas ju tegelikult ilusti. Okei. Normaalselt. Hooti pani lausa muretsema, aga teine poolaeg oldi sama hale vari endast, kui ronaldo oma eelmise hooaja vormist.
Kuigi mulle on Fletcher alati sümpatiseerinud, siis täna jättis väga tahumatu mulje. Väga vähe läbi sööte tuli tal välja. Ja kriitikast Evansi pihta ma ka aru ei saa. Tegi täna, tõsi küll Chelsea rünne polnud hoos, päris ilusa mängu. Muidugi neid mänge, kus ta põrunud on, ma näinud pole. Teistelt päris head esitused. Ma võin süüa 3 big Mc einet ära, kui Rooney suudab ühe mängu suu kinni hoida.
Keegi Evra kohta teab midagi?Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustkaks raadiot.
pidasin silmas Richardit, vanem vend Adam parseldati tõepoolest hooaja alguses hamletitele maha.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar