Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas golgolgol Vaata postitustNonoh, staar Marcus maandub Aston Villas. Laen ja ostuoptsioon.
Lisaks Malacia Benficasse laenule.
Ja Malacia diilist asja siiski ei saanud, otsitakse kiiresti uut laenule andmise varianti.
Leave a comment:
-
Algselt postitas nimastain Vaata postitust
Ei usu oma silmi…lõpuks on see juhtumas. Kuidagi võiks Casemirost ka lahti saada, oleks päris kasulik.
Keegi teab, miks need top vennad seal arsenali akadeemias olla ei taha? ManU seisukohast muidugi suurepärane
Leave a comment:
-
Algselt postitas golgolgol Vaata postitustNonoh, staar Marcus maandub Aston Villas. Laen ja ostuoptsioon.
Keegi teab, miks need top vennad seal arsenali akadeemias olla ei taha? ManU seisukohast muidugi suurepärane
Leave a comment:
-
Nonoh, staar Marcus maandub Aston Villas. Laen ja ostuoptsioon.
Lisaks Malacia Benficasse laenule.
Dorgu on kohe official ning Arsenalist toodi lootustandev 18a CB Ayden Heaven
Mingid jutud ka Mathys Teli laenule toomise osas (eri jutte, kas ostuoptsiooniga või lihtsalt laen).
- Likes 1
Leave a comment:
-
Ma olen taktikaks valinud lihtsalt mitte lugeda mitte mingeid transferite 'uudiseid' välja arvatud, kui tuleb ametlikult klubi kodulehelt. 99% on pastakast imetud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustIsegi Skysports pläkutab Granacho müügist, mida siis üldse uskuma peab tänapäeval?
Krt need transfer akna ajad võib vist üldse "uudistest" loobuda, on tunne.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustIsegi Skysports pläkutab Granacho müügist, mida siis üldse uskuma peab tänapäeval?
Leave a comment:
-
Isegi Skysports pläkutab Granacho müügist, mida siis üldse uskuma peab tänapäeval?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustTäiesti arusaamatu kui asi lõplikult Garnacho müügiga laheneb. Üks talendikamaid vendi teil, aga riietusruumis on juba peatreeniga vist suusad täiesti risti läinud ja üksteist v saadetud. Olen 100% kindel et see poiss kuskil mujal hätta ei jää. Sama ma Rashy-Trashy kohta ei ütleks. See võib vabalt ka mujal suure kaarega flopata.
Leave a comment:
-
Täiesti arusaamatu kui asi lõplikult Garnacho müügiga laheneb. Üks talendikamaid vendi teil, aga riietusruumis on juba peatreeniga vist suusad täiesti risti läinud ja üksteist v saadetud. Olen 100% kindel et see poiss kuskil mujal hätta ei jää. Sama ma Rashy-Trashy kohta ei ütleks. See võib vabalt ka mujal suure kaarega flopata.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
Näpust imetud stats jälle. Proovi paremini
Mis puutub kuupäevi, siis sina oled meil rohkem selline "kuu aega tagasi statsid vaid loevad," tüüpi sell.
Saka mängib äärel, mitte keskel ja kastis pidevalt. Pole sobilik positsioon vs positsioon võrdlus.
Leave a comment:
-
Algselt postitas COYI Vaata postitust
Kust sinu stats imetud on? Ibanezel õigus, 12 mänguga koondises 0 väravat 2024.
2023 lõi hojlund koondises 7, aasta top scorer, sama palju kui tolle aasta top scorer edetabelis 2, 3 ja 4 koht kokku.
Ta on fkn 21, ära võrdle teda Kanega ja Lewaga eks?
Leave a comment:
-
Sessuhtes, et see va göykeres vms mängis samas vanuses kuskil teises bundesligas.
aga eks argument ole, et vb on rasmuse koht ka seal.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: