Manchester United-Aston Villa 3-2 ::: goals
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Manchester United FC
Collapse
X
-
-
Krt. Manchesteroli tõeline pask esimese kolmandiku mängus, siis tuli midagi ilusamat. Mul oli isegi villast ja martinist kahju
Aga ehk nüüd tärkas neis soov jälle midagi teha.
ps! kaks väga head vahetustLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!Kommentaar
-
keppi või porgandit, aga mida rohkem seda kotti vaadata, seda enam absoluutselt faking briljantne see on. ja arvestades, et poiss on 17 (mis sest, et näeb välja nagu Giggs kolmekümneselt) ning kogu tema tänast esitust, huhuhuu. rohkem noori nolke platsile, et nad saaksid elu esimeses liigamängus iluväravaid peksta (vt ka Welbeck, Danny).
oh muidugi, ja ma unustasin ju tema juures kõige tähtsama asja:
FORZA LAZIO!!!armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
Kommentaar
-
Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009Kommentaar
-
No nii vana ta nüüd ka polnud. Aga Fergusoni cojonesid peavad küll vanusega keskmiste kookoste suuruseks paisunud olema. Kuid nagu päss isegi tunnistas - vedamist oli kõvasti. Õdedest vanema panus oli, nagu eeldada võiski, märkimisväärne. Ilus poiss suutis siiski Villa teisele väravale eelnenud laisa pallikaotuse kahe väravaga rehabiliteerida. Võimas vaatemäng igal juhul. Tänud tekiila eest, fitti!Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.Kommentaar
-
-
Kommentaar
-
"The first thing I'm going to tell him: stop acting like a wuss!” oli vist täpne lause.armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar