Algselt postitas Plague89
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Ei tea kas see on järjekordne transferipalaviku algus või on mingit tõde ka? Huvitav on see et erinevad lehed nii Saksamaal kui Inglismaal on midagi taolist väitnud. Eriti huvitav on selle juures see et ikka ja jälle sõltub kõik Ronaldost. Kui Ronaldo läheb Reali, siis ostab Manu Ribery ja Bayern Diego.
Kuigi Ribery on väga hea mängija ei tahaks ma järjekordset "nõrgajalgset" klubisse.AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustKuigi Ribery on väga hea mängija ei tahaks ma järjekordset "nõrgajalgset" klubisse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustSelle kohta ütleks küll, et ülim ülbus!Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
Algselt postitas sicmic Vaata postitustJa mina omakorda ütleks, et palun selgita.
Kommentaar
-
Algselt postitas mömm Vaata postitustThe club have deemed the rumours not worthy of comment and with Ronaldo reportedly having said his 'Real Madrid dream was dead' last weekend, a move for Ribery looks increasing unlikely.
PS. Foorumi otsingusüsteem on veits gei, või siis ma ei saa sellest aru, sest otsimisele läks peaaegu 30 minutit.Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustSelles mõttes ,et enamus Euroopa suurklubisid soovivad Francki oma klubisse ja nüüd tuleb üks Manku fänn ja ütleb, et Ribery ei sobigi siia, kuna ta on "nõrgajalgne".
Algselt postitas sicmic Vaata postitust
mul oli meeles, aga ei mäletanud kellega kihla vedasi. Otsing pede tõesti
Algselt postitas Epic Vaata postitustMidagi totaalselt uut: Tevez ja Berbatov mõlemad pingil.
Van der Sar, Evra, Ferdinand, Ronaldo, Anderson, Rooney, Park, Vidic, Carrick, O'Shea, Fletcher
Kommentaar
-
Algselt postitas -thierry-Paha vaadata pea iga mäng seda Cristiina krimpsus nägu, kui keegi palli hakkab ära võtmaAlgselt postitas -thierry-Aga geel ta peas püsib veel, kõik on kontrolli all!The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustSa oled see sama tüüp, kes T. Henry nime all kommenteerib soccernetis?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar