Algselt postitas FCTnr11
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitustOkei okei, ma saan aru,et Tevezi oli halb hooaeg. Saan aru, et tol hommikul ta ütles, et ta läheb ära ManUst, aga ma küsisin, et mida see üldse tähendab,et ta paneb käed kõrva taha, miks see nii suur asi on?
Aga puust-ja-punaseks võtmes tähendas see seda, et tal on fännide toetus, kuid puudub klubipoolne toetus, mida ta fännide abil samuti saavutada soovib.Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
Sellest saan ka aru..
okei, igatahes, täna kirjutavad inglise lehed sellest kuidas Tevez 'pooli läheb..
Selles suhtes, et Tevez on hea, aga ma võtaksin Berba ja Rooney iga kell enne kui Tevezi, sorry kel ta südames on.
Aga keegi ei saa öelda,et ta poleks hea vahetusmees. Pealegi, Liverpooli
süda läheb pahaks
Kommentaar
-
Algselt postitas P!NK Vaata postitustMa eelistaks Tevez'i lahkumist PL'ist
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustHapukurgihooaeg!Algselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Kuna see hooaeg kipub juba kord karikate poolest sihuke nadivõitu olema, siis võtsid reservid ennast kokku ja viisid 1:0 võiduga Boltoni üle Lancashire Senior Cupi teist aastat järjest oma koju. Silmapaistvaim tegelane oli väravalööja Tosic, hästi olevat lammutanud ka Martin, Welbeck ja Possebon ning Drinkwateri näol on ilmselt jälle üks tubli kohalik poiss esile kerkimas. Skoori nappus jäi peamiselt suurepärase mängu teinud Boltoni vv Bogdani taha.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustDrinkwateri näol on ilmselt jälle üks tubli kohalik poiss esile kerkimas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Vapor IV Vaata postitustKust poest ostsid?
Kommentaar
-
Algselt postitas ManU&Sony Vaata postitustMa arvan, et siin juba juttu olnud, sorri maiole viitsind kõiki lehekülgi läbi imeda, aga mis te arvate ManU järgmise hooaja särkidest?:P
Täna siis soetasin ise endale ka sellise, Home.
Seal poes oli 3rd ka, huvitav muster oli peal. Muide Eestist ostsin Järgmise kevade kaupWhich ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
Algselt postitas ManU&Sony Vaata postitustMa arvan, et siin juba juttu olnud, sorri maiole viitsind kõiki lehekülgi läbi imeda, aga mis te arvate ManU järgmise hooaja särkidest?:P
Täna siis soetasin ise endale ka sellise, Home.
Seal poes oli 3rd ka, huvitav muster oli peal. Muide Eestist ostsin Järgmise kevade kaupLFC
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar