lõhna järgi
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Deja vu. Nagu eelminegi hooaeg harakate vastu, sitaks võimalusi aga ainult kaks väravat. Postid, latid, persed. Fletcher oli üle hulga aja taas suurepärane, kui Ronaldo lõpetaks karistuslöökide löömise oleks ma tema suurim fänn. Steven Taylor võiks tõsiselt mõelda karjääri vahetusele, näitleja annet on tüübil küllaga. Heinze taas vigane, loodetavasti mitte tõsiselt. Top of the league!
Kommentaar
-
Ronaldo jälle üleplatsimees. Tõsiselt hea performance temalt. Nii palju kui teda teisel poolajal mängimas nägin oli vend ikka müstiline. Nagu Epic juba mainis, et lõpetaks ta karistuslöökide võtmise oleks tema suurim fänn. Mis seal ikka, mõnusad kolm punkti ning tagasi esimesel tabelireal . Positiivne.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustSteven Taylor võiks tõsiselt mõelda karjääri vahetusele, näitleja annet on tüübil küllaga.
Mul esimesel poolajal vahepeal striim jamas, aga esimene NUFCi pealelöök kogu mängu jooksul, mida mina nägin, oli umbes 70. minutil. Tells a story.
Rooney anonüümsus hakkab ausalt öeldes aga mullegi juba muret tegema. Teisel poolajal ei läinud võitluses palli pärast ta isegi taklama enam ja tundus toimuvast mitte eriti huvitunud olevat. Tema puhul igati ootamatu, ei mäletagi midagi nii hingetut. Ükskõik kes teine oleks sellise mängu peale välja vahetatud.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustKäsipall on ka üks variant. Hea küll, et Dean ei näinud, aga joonekohtunik pidanuks kül märkama.
Mul esimesel poolajal vahepeal striim jamas, aga esimene NUFCi pealelöök kogu mängu jooksul, mida mina nägin, oli umbes 70. minutil. Tells a story.
Rooney anonüümsus hakkab ausalt öeldes aga mullegi juba muret tegema. Teisel poolajal ei läinud võitluses palli pärast ta isegi taklama enam ja tundus toimuvast mitte eriti huvitunud olevat. Tema puhul igati ootamatu, ei mäletagi midagi nii hingetut. Ükskõik kes teine oleks sellise mängu peale välja vahetatud.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustKäsipall on ka üks variant. Hea küll, et Dean ei näinud, aga joonekohtunik pidanuks kül märkama.Vaadake YouTube'is huvitavaid videoid, nautige head muusikat, laadige üles originaalsisu ning jagage seda kõike oma sõprade, perekonna ja kogu maailmaga
täna lõi ka peale käsipalli harrastamist kohe mingi imelik valu rindu
Kommentaar
-
Algselt postitas triin.e Vaata postitustTeisel poolajal näitas Sky meeskondade palli valdamise protsenti, mis oli a la 87-13 ManU-le...Suht ebatavalised numbrid vist Premieri kohta?
Kommentaar
-
Algselt postitas sicmic Vaata postitustilgelt tahaks väravaid näha kuskilt
1-0
2-0
EDIT: Hiljaks jäin.
EDIT2: Teine ka.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar