Rio siis Man Of The Match,kuigi arvan,et Giggs oli vb natuke parem.Saha on heas vormis,ülitäpne allanurka pommlöök,mille Pooli väravavaht kahjuks supertõrjega ära võttis.Mäng oli selgelt ManUl parem kui Liveril,pole kahtlustki.ManU is da BEST!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas speen Vaata postitustRio siis Man Of The Match,kuigi arvan,et Giggs oli vb natuke parem.Saha on heas vormis,ülitäpne allanurka pommlöök,mille Pooli väravavaht kahjuks supertõrjega ära võttis.Mäng oli selgelt ManUl parem kui Liveril,pole kahtlustki.ManU is da BEST!
Kommentaar
-
-
Ma pole tükk aega nii head manut näinud. Loodust on et hakatakse oma eelmiste aastate rumalatest vigadest( mõtetud valesöödud) ülesaama. Esimene poolaeg oli maru kõva: Palli peale käis hingestatud võitlus. Peale esimest kolli läks natuke loiuks, aga teise poolaja lõpp oli jälle päris norm. Mu arust oli mängu parim Giggs.
Huvitav on see et rooney ja saha laskusid mängu jooksul väga madalale. Saha muidugi tegi ka seal parasjagu peavalu poolile.AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustLoodust on et hakatakse oma eelmiste aastate rumalatest vigadest( mõtetud valesöödud) ülesaama.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustnjah väike kirjaviga...mis sel mu sünniajaga pistmist on?
Sellest algsest sõnast inspireerituna tuli mulle meelde minu ühe õppejõu offtopic tsitaat
Algselt postitas Vello RekkaroLoodus korrigeerib-idioodid likvideeritakse
Kommentaar
-
Homne liigakarikamäng on VS2 kavas. Niiiice!
Manchester United (from): Kuszczak, Heaton, Lee, Shawcross, Brown, Silvestre, Heinze, Gray, Solskjaer, Marsh, D Jones, R Jones, O'Shea, Fletcher, Richardson, Smith, Burns.
Heinzet tagasi line'up'is näha on kena. Smith võiks saada 90 min, samuti Davy Jones. Üldiselt aga nimekirjas olevatest noortest, nende headest-veadest ja vormist väga palju aimu pole, sellel aastal reservide tegemised suht unarusse jäänud.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
väga hea, et nüüd siis ka mõne eeldatavalt tugevama meeskonna vastu võit suudeti võtta, ehkki mulle pigem tundus, et pool lihtsalt oli niivõrd crap ja me mängisime suht normaalse mängu, kui midagi hiilgavat.
kui ma eelmine pooli liigamäng avaldasin imestust pennanti headuse üle, siis seekord pärast vahetusest sissetulekut polnud minu meelest teda üldse näha. aga tõepoolest oli meeldiv näha nt saha-lt suht head mängu, ehkki väravat ei tulnud, oli aktiivne. rooney kahjuks ründes nii väga ei hiilanud, aga küll tulevad ka tal väravad.
nüüd aga tuleb seda vormi jätkata, võõrsil boltoni vastu ei saa kindlasti kerge olema.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustHomne liigakarikamäng on VS2 kavas. Niiiice!the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustMis ta nüüd niiväga ime on. Ma olen lihtsalt hiinlastega silmad nii ära rikkunud, et PÄRIS telekast mängu vaadata on nagu pidupäev.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMulle on ringiklõpsates jäänud mulje, et iga jumala õhtu mingid teie särkides tüübid lippavad kusagil tagahoovis ringi. Sellel kanalil siis.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar