seda ikka nägid kuidas ronaldo rõvetses platsil?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustseda ikka nägid kuidas ronaldo rõvetses platsil?AILTON
Kommentaar
-
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustseda tagasihoidliku naeratavat muigamist tema vastu vilistatud olukordade ajal?
+ see äge trikk. Löön palli kaitsjast mööda ja hüppan kaitsjale selga.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustMa mõtlesin sita all Berbat ka.
ja mida taku ütles. kui kukub, siis on eit, kui jõulisemalt mängib, on rõvetseja. go figure. mitte mingit ebatavalist küünarnukkidega toorutsemist ei olnud ja see kaardi toonud viga on ka täiesti absurdselt üles puhutud. kui ta ei meeldi, siis katsuge sellest kuidagigi üle olla, mitte hakata iga mängu järel tühjast kinni võttes kaeblema. valvedebiilikutega harjub veel ära, aga intelligentsed inimesed hakkavad ka järsku pimeda viha või ma ei tea mille ajel niimoodi lahmima, et lihtsalt piinlik on lugeda.
no ja kolmandaks ma ei saa mainimata jätta, et siis Pooli ja Newcastle'i fännid tõmbavad nagu teravat, jah. Sellel hooajal. Päriselt ka või?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustseda ikka nägid kuidas ronaldo rõvetses platsil?
Algselt postitas MihkelK. Vaata postitustNaljakas, et enne mängu korrutati igalpool, et Abidali ja Alvesi puudumine on Barcale hullem laks, kui Fletcheri puudumine Unitedile. Hui.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustahahahaha. tagantjärele debiilsus. loomulikult võib spekullida, et Fletcheriga Unitedil oleks rohkem võimalusi olnud, kuid ärge üldse püüdkegi seda kaotuse põhjuseks tuua. oli lihtsalt parem tiim platsil. oli isegi üks läbi aegade parimaid tiime vastas, kellele ei ole häbi alla vanduda. saage üle.
Kommentaar
-
Algselt postitas MihkelK. Vaata postitustFakk seik, kesse türa seda millegi põhjuseks on toonud? Olen ma kuskil öelnud, et Fletchiga me oleks raudselt võitnud või midagi? Väide oli lihtsalt enne mängu igalt kuradi poolt, et Abidal ja Alves on Barca jaoks tähtsamad kui Unitedile Fletcher, mängus oli täpselt vastupidi. Keskväljalt puudus igasugune pressing ja Anderson ei vedanud oma kohta välja - polnud Fletchi ja tema töövõimet. Barcal oleks võinud mina ka seal äärekaitses olla (mõlemal pool korraga), seis oleks ikka sama olnud ilmselt.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitust
no ja kolmandaks ma ei saa mainimata jätta, et siis Pooli ja Newcastle'i fännid tõmbavad nagu teravat, jah. Sellel hooajal. Päriselt ka või?
Aga kena, et olete juba põhjuse kaotusele leidnud: Fletcheri puudumine. Nii et süüdi jääb punase kaardi tõstnud kohtunik.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Ei no, võib ju muidugi. Lihtsalt kui ühel juhul saab enda saavutusi võtta kokku sõnadega "we won fuck all" ja teisel juhul on klubi peaaegu pankroti lävel, siis Meistrite Liiga finaali kaotaja üle ilkumine mõjub mõnevõrra naeruväärselt. Aga peaasi, et ise ikka rahul olete.
ja
Algselt postitas holst9 Vaata postitustsuht pask mäng, polegi öelda midagi. kahju.Algselt postitas fitti Vaata postitustülejäänud tegid mingit nalja täna. rooneyt ei olnud platsil, giggsi ei olnud platsil, park oli platsil, aga tegi ainult paska. teenitud kott.Algselt postitas taku* Vaata postitustolgu sul mehed millised tahes... sellise pallivaldamise osavusega satsi vastu saab ainult lõhkudes ja kontratega... a kui taha jääd, on putsis... nii läkski
oleks ise esimese koti löönud... a huiAlgselt postitas futbolidipaul Vaata postitustSelline tüüpiline, et kohe paneme ära ja siis kui barca esimese võimalusega kohe ära pani, siis tuli väljakule nagu fc flora ja sitt võis alata. Täiesti tühi mäng oli ja seal polnud isegi kelle peale vihane olla.Algselt postitas sicmic Vaata postitustAga Barca oli eile seda selgelt rohkem väärt, ei olnud seda piisavat innukust ja kavalust meie poolt, samas kui Barca oma kaitse korralikult koos hoidis ja teravalt nõelas.Algselt postitas AlwaysRed Vaata postitustAga jah Barca vääris võitu.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustLõpeta see vabanduste otsimine ja kasi tööle. Või too veini. Otsusta ära!Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar