Owenist sai neljas mees ajaloos kes siis kuulunud nii LFC kui MUFC mängijate nimekirja.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitustSee ei olnud mõeldud, et Owen ei saaks hakkama või, et ta ei lööks palju väravaid. Pigem kerge naljana selle kohta, et me maksame mängija eest nädalas 50 000 naela, kes arvatavasti enamikes mängudes lihtsalt ei saa mängida.
Kommentaar
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustÜhte ründavat poolikut oleks veel vaja, ega heast ääremängijast ka ära ei ütleks, Valencia ja Park äärtel pole just kõige isuäratavam kui tahetakse Chelseaga tiitli eest võidelda.
Mängudes esineliku vastu , kus kaitse esmatähtis alustavadki äärtel ilmselt just Valencia ja Park. Nõrgemate vastu on Parki asemel mõttekam Nanit mängitada. Too veits ohtlikum ründefaasis.
Kommentaar
-
Algselt postitas AlwaysRed Vaata postitustPark nagu eelmisel hooajal oli ning liiga võitsime ära ning jõudsime ka Meistrite Liiga finaali. Park alustas kõikides tähtsamates mängudes. Mis siis ühe kuuga juhtunud on, et enam ei kõlba?
Mängudes esineliku vastu , kus kaitse esmatähtis alustavadki äärtel ilmselt just Valencia ja Park. Nõrgemate vastu on Parki asemel mõttekam Nanit mängitada. Too veits ohtlikum ründefaasis.
Kommentaar
-
Algselt postitas ertz Vaata postitustand who needs whinitar berbafuck? nobody.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitusttäiesti patoloogiline ikka. nüüd, kui diving wanker läinud on, tuleb uus mängija leida, kelle peal oma saamata jäämised välja elada või?
Kommentaar
-
Algselt postitas AlwaysRed Vaata postitustPark nagu eelmisel hooajal oli ning liiga võitsime ära ning jõudsime ka Meistrite Liiga finaali. Park alustas kõikides tähtsamates mängudes. Mis siis ühe kuuga juhtunud on, et enam ei kõlba?
Kommentaar
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustEelmine aasta oli teisel äärel Ronaldo, ma ei usu, et Valencia suudab Ronaldot asendada ja Park ilmselt ei suuda ründesse selist teravust luua nagu oleks vaja, et tiitli eest võidelda. Robben oleks minu arust ideaalne keda osta, Silva ja Snjderi vastu poleks ka midagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nugisemees Vaata postitustOlen ma ainus kes RedCafe'sse sisse ei saa?
scouserid on vist kättemaksuks Oweni eest serveri ära varastand.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
...ja Carlos ei saa ikka veel asjadest aru, kui tänast Guardiani lugeda. Kõva üllatus tõesti, et treener ja mitte board otsustab, kes platsile pääseb ja kes mitte. Thrown out of the club, no mida veel. See "I gave everything" jutt hakkab ka juba üle viskama, jooksis jah kõvasti, aga tulemust see küll alati nii palju ei toonud, nagu ta ilmselt ise endale ette kujutab. Keegi ütles siinsamas foorumis Drogba kohta õigesti, et seda peab kogu aeg hellalt nagu sitta pilpa peal hoidma, siis ta mängib hästi. Tevez näib lõppkokkuvõttes küll täpselt sama masti mees olevat, tahaks näha, mis juttu ta Citys laulma hakkab, kus juba hetkeseisuga veel rohkem ründajaid ümberringi.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitust...ja Carlos ei saa ikka veel asjadest aru, kui tänast Guardiani lugeda. Kõva üllatus tõesti, et treener ja mitte board otsustab, kes platsile pääseb ja kes mitte. Thrown out of the club, no mida veel. See "I gave everything" jutt hakkab ka juba üle viskama, jooksis jah kõvasti, aga tulemust see küll alati nii palju ei toonud, nagu ta ilmselt ise endale ette kujutab. Keegi ütles siinsamas foorumis Drogba kohta õigesti, et seda peab kogu aeg hellalt nagu sitta pilpa peal hoidma, siis ta mängib hästi. Tevez näib lõppkokkuvõttes küll täpselt sama masti mees olevat, tahaks näha, mis juttu ta Citys laulma hakkab, kus juba hetkeseisuga veel rohkem ründajaid ümberringi.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar