Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Manchester United FC

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • 1892
    Professionaal
    • Oct 2008
    • 561

Owenist sai neljas mees ajaloos kes siis kuulunud nii LFC kui MUFC mängijate nimekirja.
    LFC

Kommentaar

• taku*
      d-day
      • Feb 2004
      • 9678

Algselt postitanud kasutaja FCTnr11 poolt
      See ei olnud mõeldud, et Owen ei saaks hakkama või, et ta ei lööks palju väravaid. Pigem kerge naljana selle kohta, et me maksame mängija eest nädalas 50 000 naela, kes arvatavasti enamikes mängudes lihtsalt ei saa mängida.
      kui palju siis härra ise nädalas kukrut kergendab, kui saladus ei ole?

Kommentaar

• AlwaysRed
        Punane kurat
        • Apr 2005
        • 1694

Algselt postitanud kasutaja karl54 poolt
        Ühte ründavat poolikut oleks veel vaja, ega heast ääremängijast ka ära ei ütleks, Valencia ja Park äärtel pole just kõige isuäratavam kui tahetakse Chelseaga tiitli eest võidelda.
        Park nagu eelmisel hooajal oli ning liiga võitsime ära ning jõudsime ka Meistrite Liiga finaali. Park alustas kõikides tähtsamates mängudes. Mis siis ühe kuuga juhtunud on, et enam ei kõlba?

Mängudes esineliku vastu , kus kaitse esmatähtis alustavadki äärtel ilmselt just Valencia ja Park. Nõrgemate vastu on Parki asemel mõttekam Nanit mängitada. Too veits ohtlikum ründefaasis.

Kommentaar

• PraS
          Riigireetur
          • Sep 2001
          • 7901

Algselt postitanud kasutaja AlwaysRed poolt
          Park nagu eelmisel hooajal oli ning liiga võitsime ära ning jõudsime ka Meistrite Liiga finaali. Park alustas kõikides tähtsamates mängudes. Mis siis ühe kuuga juhtunud on, et enam ei kõlba?

Mängudes esineliku vastu , kus kaitse esmatähtis alustavadki äärtel ilmselt just Valencia ja Park. Nõrgemate vastu on Parki asemel mõttekam Nanit mängitada. Too veits ohtlikum ründefaasis.
          Lisaks veel ju mingi jugo ning mõni noor äkki saab ka rohkem mänguaega. Wellbeck ntks.

Kommentaar

• vincent
            pohlaku koer
            • Oct 2005
            • 11538

Algselt postitanud kasutaja ertz poolt
            and who needs whinitar berbafuck? nobody.
            täiesti patoloogiline ikka. nüüd, kui diving wanker läinud on, tuleb uus mängija leida, kelle peal oma saamata jäämised välja elada või?
            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

• ertz
              Eesti koondislane
              • Apr 2002
              • 3536

Algselt postitanud kasutaja vincent poolt
              täiesti patoloogiline ikka. nüüd, kui diving wanker läinud on, tuleb uus mängija leida, kelle peal oma saamata jäämised välja elada või?
              ei kus..miks? tema lihtsalt viimane ebameeldiv kuju veel. aga ega kõik ei peagi kõigile meeldima. mulle ta lihtsalt ei istu. ei noh.

Kommentaar

• karl54
                Meeskonnaliige
                • Apr 2004
                • 5180

Algselt postitanud kasutaja AlwaysRed poolt

Eelmine aasta oli teisel äärel Ronaldo, ma ei usu, et Valencia suudab Ronaldot asendada ja Park ilmselt ei suuda ründesse selist teravust luua nagu oleks vaja, et tiitli eest võidelda. Robben oleks minu arust ideaalne keda osta, Silva ja Snjderi vastu poleks ka midagi.

Kommentaar

• Henriolen
                  Professionaal
                  • Mar 2008
                  • 574

Algselt postitanud kasutaja karl54 poolt
                  Eelmine aasta oli teisel äärel Ronaldo, ma ei usu, et Valencia suudab Ronaldot asendada ja Park ilmselt ei suuda ründesse selist teravust luua nagu oleks vaja, et tiitli eest võidelda. Robben oleks minu arust ideaalne keda osta, Silva ja Snjderi vastu poleks ka midagi.
                  Sina jah võib-olla ei usu , aga SAF usub, see on peamine .

Kommentaar

• Nugisemees
                    Professionaal
                    • Mar 2008
                    • 463

Olen ma ainus kes RedCafe'sse sisse ei saa?

Kommentaar

• vincent
                      pohlaku koer
                      • Oct 2005
                      • 11538

Algselt postitanud kasutaja Nugisemees poolt
                      Olen ma ainus kes RedCafe'sse sisse ei saa?

scouserid on vist kättemaksuks Oweni eest serveri ära varastand.

Kommentaar

• Epic
                        Eesti koondislane
                        • May 2002
                        • 11949

Mmm...Eto'o nimi on taas üleskerkinud.

Kommentaar

• vincent
                          pohlaku koer
                          • Oct 2005
                          • 11538

...ja Carlos ei saa ikka veel asjadest aru, kui tänast Guardiani lugeda. Kõva üllatus tõesti, et treener ja mitte board otsustab, kes platsile pääseb ja kes mitte. Thrown out of the club, no mida veel. See "I gave everything" jutt hakkab ka juba üle viskama, jooksis jah kõvasti, aga tulemust see küll alati nii palju ei toonud, nagu ta ilmselt ise endale ette kujutab. Keegi ütles siinsamas foorumis Drogba kohta õigesti, et seda peab kogu aeg hellalt nagu sitta pilpa peal hoidma, siis ta mängib hästi. Tevez näib lõppkokkuvõttes küll täpselt sama masti mees olevat, tahaks näha, mis juttu ta Citys laulma hakkab, kus juba hetkeseisuga veel rohkem ründajaid ümberringi.

Kommentaar

• krissucool
                            Eesti koondislane
                            • Aug 2006
                            • 1566

Algselt postitanud kasutaja vincent poolt
                            ...ja Carlos ei saa ikka veel asjadest aru, kui tänast Guardiani lugeda. Kõva üllatus tõesti, et treener ja mitte board otsustab, kes platsile pääseb ja kes mitte. Thrown out of the club, no mida veel. See "I gave everything" jutt hakkab ka juba üle viskama, jooksis jah kõvasti, aga tulemust see küll alati nii palju ei toonud, nagu ta ilmselt ise endale ette kujutab. Keegi ütles siinsamas foorumis Drogba kohta õigesti, et seda peab kogu aeg hellalt nagu sitta pilpa peal hoidma, siis ta mängib hästi. Tevez näib lõppkokkuvõttes küll täpselt sama masti mees olevat, tahaks näha, mis juttu ta Citys laulma hakkab, kus juba hetkeseisuga veel rohkem ründajaid ümberringi.
                            Mida see mees mõtleb!?Ta tahab,et Unitedi fännid viha ei peaks,aga kas ta tõesti aru ei saa,et iga sellise sõnavõttuga see viha kasvab.
                            Giggs will tear you appart.

Kommentaar

• vincent
                              pohlaku koer
                              • Oct 2005
                              • 11538

Sack Berba, sell Kiko:

Kommentaar

• Epic
                                Eesti koondislane
                                • May 2002
                                • 11949

See on see, kui "tutoring" hästi välja ei tule.

Kommentaar

Töötlen...