Hea OT debüüt Valencialt.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Manchester United FC
Collapse
X
-
Sai kah siis enne tähtsamaid mänge üks pre-season mäng ära vaadatud. Ründefaasis on pilt väga positiivne ning muretsemiseks põhjust ei ole.
Kaua oodatud Rooney-Owen oli siiski üpris mõnus, kuigi viimane jättis ikka 3-4 väga head võimalust kasutamata.
Noored mängivad kah juba väga mõnusalt ning saab pensionärid ilusti puhkama saata
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Valencia on saab hea asendus Ronaldole, ma olen kindel, et temast saab mingi 1-2 aasta pärast selline staar keda Star Madrid osta tahab -.-
Rooney poolt ilus mäng ja Cleverseylt ka kena debüüt (vist).
Kahju et neid mustmiljoneid võimalusi ära ei löödud.Kommentaar
-
ROOOOOOOOONEY!!!!!
Hea pass GiggsiltAlgselt postitanud kasutaja fitti pooltJah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Nagu näha ei osata enam penalte lüüa. Evra oma oli ikka nii jama kui olla võis.
Algselt postitanud kasutaja fitti pooltJah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar