Kas count ja Nohik oleksid vingunud , kui sama asi oleks juhtunud Roma ja Cityga ?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Heku Vaata postitustTeisel poolajal omas ManU suht korralikult aga Given suutis ManCity't veepeal hoida. Siiski see lisaaja teema oli kahtlane tõesti... aga no 4-3 ja selline see mäng on
EDIT: 4min pandi
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustNeed väravad lõi ta 'pooli ajal, sel hooajal on ta teistes mängudes küll üsna kahvatu olnud.
Kommentaar
-
Mängu parim oli vaieldamatult BELLAMY! PUNKT! (jama muidugi et te peate tiitli sel aastal endale ostma selel kristiina runaldu raha eest....aga te ei saa seda isegi siis. Palun Chelsea, tule ja hävita see saast siit maapinnalt äraaaa)!!!FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Ei saanud mänguajal küll aru miks Carrick - Anderson vahetus tuli aga nüüd tundub küll, et Alex mängis lihtsalt üle, sealt tuli ju veidi lisaminuteid juurde või olen mina lihtsalt loll ja ei saa asjale pihta?Algselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas PatriotsFan Vaata postitustKas count ja Nohik oleksid vingunud , kui sama asi oleks juhtunud Roma ja Cityga ?
Mul praegu tosiselt paha olla ja täna saab mul muidugi tööl väga lobus olema...
Kommentaar
-
Milline mäng, tõeline põnevusetendus. ManU oli selgelt parem hoolimata mõnest lapsikust veast kaitseliini ja väravavahi poolt. Foster tegi see hooaeg esimes sita mängu liigas, ferdinand ja Vidic ei olnud just ka kõige parema, Evra osaleb jätkuvalt meeldivalt palju ründetegevuses. Berbatov oli tunduvalt parem kui eelmised mängud, Rooney võttis veidi liiga palju enda peale, Fletcher oli täna ManU parim, Giggs jagas jälle suurepäraseid sööte. Anderson oli ikka facking sitt, enamus tema söödud võeti vahelt. Ja Oweni värav oli selle kuu parim sündmus. Ma olin peale Bellamy väravat sitaks pettunud, aga siis nagu välk selgest taevast teeb Giggs suurepärase söödu ja Owen lahendab olukorra suurepäraselt. Teine poolaeg oli rünnaku osas päris meeldiv. Nüüd tuleb loota, et Chelsea ja Tottenham teevad sõbraliku viigi.
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustMängu parim oli vaieldamatult BELLAMY! PUNKT! (jama muidugi et te peate tiitli sel aastal endale ostma selel kristiina runaldu raha eest....aga te ei saa seda isegi siis. Palun Chelsea, tule ja hävita see saast siit maapinnalt äraaaa)!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustJah oleks oelnud, et poleks seda väravat väärinud... Jah United vääris voitu teise poolaja järgi, aga mäng oleks pidanud läbi olema.
Mul praegu tosiselt paha olla ja täna saab mul muidugi tööl väga lobus olema...
mul siiralt pohhuiii
peaaasi et manU võitishttp://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
Klavani debüüt Meistrite liigas!
Kommentaar
-
Algselt postitas PatriotsFan Vaata postitustKas count ja Nohik oleksid vingunud , kui sama asi oleks juhtunud Roma ja Cityga ?
Üldiselt oli tore toksimine. Fosteri poolt väravavahi ameti teesklemine on alati korraliku komöödiaväärtusega ja see kuidas Ferdinand ennast täis sittus... LOL."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Siinkohal meenutaks, mida üks tark mees kord ütles:
Võimsad emotsioonid ja ilus jalgpall oodaku suuri mänge, senikaua tuleb kohustuslikud punktid ära noppida.
Giggs oli täna jälle suurepärane. Tuli ka Oweni väravani viinud sööt tema jalalt. Paistab et suur Unitedi langus, mida Ronaldo-järgselt ajalt nii väga oodati, leiab aset hoopis siis, kui tema oma saapad varna riputab. Loodetavasti siis mitte nii pea.
Muidugi jah, lisaaja pikenemist niivõrd palju välja ei vabanda. 4 minutit algul, 30 sekundit vahetuse pealt veel ehk, aga ülejäänu kohta ei oska midagi kosta. Samas on Unitedi soosimise üle virisemine väga mage ja põhjendamatu, sest ühelt poolt meile antakse ja teiselt poolt võetakse ära ka, nagu iga teisegi tiimiga. Täna tõepoolest anti.20 LEGEND
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar