Usun et pole vaja vaadatagi, jooksis palju, aga sittagi tolku temast ikka ei ole.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustAga tänase põhjal paned pange, paraku või õnneks. Mõlemad olid head ja vähemalt esimesel poolajal mängisid omavahel + Obertaniga ka kohati väga ilusti kokku. Owen seevastu tõestas kakskümmend minutit, et on Liam Milleri kadunud vend.
Jah?
No siis võib vast õnnelik olla. Keegi neist kolmest (d-wel, kiko, mowen) võiks portsmouthi vastu alustada kuna peaks suhteliselt target-practice stiilis mäng olema ja enesekindluse asjus võiks ju kõmmutada küll.
Võta välja...jamie ashdown !! ? !buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustAga tänase põhjal paned pange, paraku või õnneks. Mõlemad olid head ja vähemalt esimesel poolajal mängisid omavahel + Obertaniga ka kohati väga ilusti kokku. Owen seevastu tõestas kakskümmend minutit, et on Liam Milleri kadunud vend.
Obertan, kes oli küll ilmselt kõige rohkem pildis, tegi minu arust aga esmaklassilise Nani-partii. Särav ja tehniline, ei karda kedagi ette võtta ja jooksis kõik 90 minutit, näitamata väsimuse märki. Ainult et seesinane end-product ehk viimane sööt või akseptaabel löök väravale jäi neljakomaviiel korral viiest tulemata. Kuna mankul sellise show jaoks juba üks mees on, peaks Obertan mingid teised numbrid kavasse võtma.
Alt vedas seekord aga jah keskväli, Gibson oli heal juhul rahuldav ja Ando täitsa puudulik. Andole vist sobib kõige paremini, kui Scholes on toeks, aga isegi see ei varjaks fakti, et keskele ei olegi kuskilt mingit kreatiivsust võtta, kui juba Carrick ei taba mängu tempot ära. Oh varastage kuskilt Itaaliast üks noor Diego, ma ütlen.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustOh varastage kuskilt Itaaliast üks noor Diego, ma ütlen.You need people who score goals, that's how you win games.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustOh varastage kuskilt Itaaliast üks noor Diego, ma ütlen.
Sellele soovile võid vist linnukese taha märkida, Petrucci nimelisest noormehest oodatakse palju.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustRaudselt tulevad nüüd kurjad onud ja väänavad mõne mängulise bänni kaela.
Ma pooldaks 20mängulist bäni.
Lisaks - väidetavalt on ostetud selline mees nagu Adam Matthews Cardiffist 5miljoniga. BBC usub, et tegemist on kaitsjaga, cardiffi kodukas räägib, et poolik ja wikipeedia, et poja paugitas 50-jardi-värava. 5 faking miljonit...
Keegi targem oskab ehk põhjendada?buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Cardiffi fännid pidada küll jubedasti pöördes olema poisi peale. See mõistagi pole paha, kui mees nii noorelt divari suht tippmeeskonnas on suutnud ennast põhisse mängida. Eelmine kord läks Cardiffist "it's a done deal!" Arsenali nina alt 17-aastast tulevikustaari ostes teadagi kuidas, ehk siis nüüd näkkab paremini? Ja 5m makstakse siiski aja jooksul, kui poisist ikka asja ka saab. Samas võimeka ääre positsiooni arvestades ja kuna ta Walesist pärit ka on, siis väike rinnakarvakasvu analüüs peaks selle asja suht kiirelt selgeks tegema, et kas tuleb jaht või ei.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas aron8888 Vaata postitustNapoli on oma "ei" öelnud sellele, et Hamsik võiks siirduda ManUsse, kurb.."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar