320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Usun et pole vaja vaadatagi, jooksis palju, aga sittagi tolku temast ikka ei ole.
    Algselt postitas rainis007
    Ütleme nii, et kui Tottenham oleks keerulises eas neiu, siis kaaluks ta tõenäoliselt juba enesetappu. Nii paljudelt meestelt on ta juba korvi saanud.

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
      Aga tänase põhjal paned pange, paraku või õnneks. Mõlemad olid head ja vähemalt esimesel poolajal mängisid omavahel + Obertaniga ka kohati väga ilusti kokku. Owen seevastu tõestas kakskümmend minutit, et on Liam Milleri kadunud vend.

Jah?
      No siis võib vast õnnelik olla. Keegi neist kolmest (d-wel, kiko, mowen) võiks portsmouthi vastu alustada kuna peaks suhteliselt target-practice stiilis mäng olema ja enesekindluse asjus võiks ju kõmmutada küll.
      Võta välja...jamie ashdown !! ? !
      buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
        Aga tänase põhjal paned pange, paraku või õnneks. Mõlemad olid head ja vähemalt esimesel poolajal mängisid omavahel + Obertaniga ka kohati väga ilusti kokku. Owen seevastu tõestas kakskümmend minutit, et on Liam Milleri kadunud vend.
        Welbeck oli esimesel poolajal mängu parim IMO. Väga kiire mõtlemisega ja andis korduvalt kavalaid ja mis peaasi, õnnestunud läbisööte. Teisel poolajal aga kustus ta kuidagi ära, tema flikid ja trikid ei üllatanud enam türklasi ja seetõttu kerkis esile pigem Macheda, kes oli ikka konstantselt terav pind türklaste kaitse pees. Oleks selle esituse eest värava ära teeninud küll, nii et neetud olgu Rüstü.

Obertan, kes oli küll ilmselt kõige rohkem pildis, tegi minu arust aga esmaklassilise Nani-partii. Särav ja tehniline, ei karda kedagi ette võtta ja jooksis kõik 90 minutit, näitamata väsimuse märki. Ainult et seesinane end-product ehk viimane sööt või akseptaabel löök väravale jäi neljakomaviiel korral viiest tulemata. Kuna mankul sellise show jaoks juba üks mees on, peaks Obertan mingid teised numbrid kavasse võtma.

Alt vedas seekord aga jah keskväli, Gibson oli heal juhul rahuldav ja Ando täitsa puudulik. Andole vist sobib kõige paremini, kui Scholes on toeks, aga isegi see ei varjaks fakti, et keskele ei olegi kuskilt mingit kreatiivsust võtta, kui juba Carrick ei taba mängu tempot ära. Oh varastage kuskilt Itaaliast üks noor Diego, ma ütlen.
        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
          Oh varastage kuskilt Itaaliast üks noor Diego, ma ütlen.
          Vaaat,seda me teemegi.
          You need people who score goals, that's how you win games.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
            Oh varastage kuskilt Itaaliast üks noor Diego, ma ütlen.

Sellele soovile võid vist linnukese taha märkida, Petrucci nimelisest noormehest oodatakse palju.

Kommentaar

Õigus küll, see mees oli nii pikalt vigane, et mis silmist, see suisa meelest.
              We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Pealegi ta on Davide ka, nii et see ei loe.
                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Hästi

Kommentaar

Raudselt tulevad nüüd kurjad onud ja väänavad mõne mängulise bänni kaela.

Kommentaar

Berba laupäevaks mänguvalmis

Mis sellest noorest Brasiilia kaitsjast Dodo-st saanud on? pidavat tema ju meiega mingi aeg liituma
                      Algselt postitas Tofoa
                      Man City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.

Kommentaar

Ma ei tea mille ma maha maganud olen, aga kas tõesti see vasakkaitsja Sao Paulo võistkonnast?
                        Ütleme nii, et kui Tottenham oleks keerulises eas neiu, siis kaaluks ta tõenäoliselt juba enesetappu. Nii paljudelt meestelt on ta juba korvi saanud.

Kommentaar

Algselt postitas Epic Vaata postitust
                          Raudselt tulevad nüüd kurjad onud ja väänavad mõne mängulise bänni kaela.

Ma pooldaks 20mängulist bäni.

Lisaks - väidetavalt on ostetud selline mees nagu Adam Matthews Cardiffist 5miljoniga. BBC usub, et tegemist on kaitsjaga, cardiffi kodukas räägib, et poolik ja wikipeedia, et poja paugitas 50-jardi-värava. 5 faking miljonit...
                          Keegi targem oskab ehk põhjendada?
                          buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

Cardiffi fännid pidada küll jubedasti pöördes olema poisi peale. See mõistagi pole paha, kui mees nii noorelt divari suht tippmeeskonnas on suutnud ennast põhisse mängida. Eelmine kord läks Cardiffist "it's a done deal!" Arsenali nina alt 17-aastast tulevikustaari ostes teadagi kuidas, ehk siis nüüd näkkab paremini? Ja 5m makstakse siiski aja jooksul, kui poisist ikka asja ka saab. Samas võimeka ääre positsiooni arvestades ja kuna ta Walesist pärit ka on, siis väike rinnakarvakasvu analüüs peaks selle asja suht kiirelt selgeks tegema, et kas tuleb jaht või ei.
                            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Napoli on oma "ei" öelnud sellele, et Hamsik võiks siirduda ManUsse, kurb..

Kommentaar

Algselt postitas aron8888 Vaata postitust
                                Napoli on oma "ei" öelnud sellele, et Hamsik võiks siirduda ManUsse, kurb..
                                "Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF

Kommentaar

Working...
                                X