Numbrid
20241006_193316.jpg
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas golgolgol Vaata postitustStarting lineupi vaadates tundub, et Erikul on endal ka siiber ja tahab kinga saada.
Mis asi see Zirkzee on? Hõljub seal väljakul ringi ainult.
Leave a comment:
-
Sai oma rekordist ka jagu, 7 mängu 8p, eelmine hooaeg 9p. Trust the Process!
- Likes 1
Leave a comment:
-
Algselt postitas poldake Vaata postitustMidagi head polnud. Ten hag üritas vägisi kinga saada. Lükkas Lindelöfi parem kaitsesse ja lõpuks käis trumbi Casemiro välja aga villa oli täna sama sitt nagu meie. Ei tea kas alahindasid või võidu kohustuse pinge aga kohati jäi mulje, et nad viigiga rahul. Suht ekperimentaal koosseis oli aga vähemalt mehed võitlesid. Ei teagi mis edasi saab. Ma usun ikka, et ten hagi juba ootab sacki ja tal kopp ees sellest klubist
Leave a comment:
-
Midagi head polnud. Ten hag üritas vägisi kinga saada. Lükkas Lindelöfi parem kaitsesse ja lõpuks käis trumbi Casemiro välja aga villa oli täna sama sitt nagu meie. Ei tea kas alahindasid või võidu kohustuse pinge aga kohati jäi mulje, et nad viigiga rahul. Suht ekperimentaal koosseis oli aga vähemalt mehed võitlesid. Ei teagi mis edasi saab. Ma usun ikka, et ten hagi juba ootab sacki ja tal kopp ees sellest klubist
Leave a comment:
-
Mida lähemale kick off seda masendavaks olemine läheb. Isegi kui tuleks võit siis mis edasi?
Ma usun, et mehele endale ka juba aitab.
Isegi kui midagi hästi teeb saab ainult kriitikat
Leave a comment:
-
Algselt postitas golgolgol Vaata postitustStarting lineupi vaadates tundub, et Erikul on endal ka siiber ja tahab kinga saada.
Lootusetu tundub siit punkte saada. Samas väike lootus, sest alati kui keegi midagi ei oota siis suudetakse tulemus saada.
Masendav on see seis ja kui Ten Hag kinga saab ega siis midagi ilmselt väga paremaks ka ei lähe
Leave a comment:
-
Starting lineupi vaadates tundub, et Erikul on endal ka siiber ja tahab kinga saada.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mister Vaata postitusthttps://www.telegraph.co.uk/football...ack-transfers/
Kahjuks jah nagu arvata oligi, siis Jimi jutt igasugusest "Unitedi standarditest" jms klubiosaku ostu ajal oli lihtsalt bullshit, aga noh, vb tema jaoks standardid ongi need, mis nad praegu on.
Leave a comment:
-
Maguire peab sangarina päästma ManU järjekordsest kaotusest ja veel 2-0 eduseisust, that says a lot
Leave a comment:
-
Mulle tundub, et ülehäälestatud vendasi on teisigi. Äkki probleem ongi seal, et mentaalselt tiim ei saa hakkama. Tüübid lähevad silmad ruutus spaagedesse, lööma või triblama. Samal ajal teistel ebastabiilse närvisüsteemiga vendadel läheb selle peale vererõhk lakke ja tulemuseks ongi mingi kaootiline pask.
Leave a comment:
-
Bruno vaatas et punaseid kaarte saab kergelt kustutada, võib iga mäng korjata mõne
- Likes 2
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: