täitsa perses, ausalt. see manu pole enam see, mis eelnevad aastad. nüüd ollakse lihtsalt lihtsurelikud nagu hooaegadel 2003/2004 -2005/2006. tõesti hakkab tunduma, et ühest mehest sõltus nii palju.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
tippjalgpall on tänapäeval väga võrdne. Kes võidab, see on ka võitu väärt. Mäng oleks võinud ka lõppeda skooriga 3-3, aga l'ppes 1-0 Leedsi võiduga.
Trio Beckford Brown Kuszak tegid kolme peale ära
Gary Neville lööb ka tihedamini väravaid, kui Leeds Manud võidab. Igasugu asju juhtub. Nüüd saab SAF keskenduda kolmele sarjale (nelja asemel).
Äsja spämmisin Leedis teemas.
Kommentaar
-
Algselt postitas aron8888 Vaata postitustrooney ära peale võta..We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas holst9 Vaata postitusttäitsa perses, ausalt. see manu pole enam see, mis eelnevad aastad. nüüd ollakse lihtsalt lihtsurelikud nagu hooaegadel 2003/2004 -2005/2006. tõesti hakkab tunduma, et ühest mehest sõltus nii palju.
Kommentaar
-
mis te olete lollakad peast või.
masendav, häbeneme silmad peast, jube, kohutav, 'mitte see, mis eelmised aastad'. no minge perse. eelmised aastad olidki ebanormaalsed, võiks juba kiiremini aru saada. või siis alternatiiviks on nutta omale jõgi ja ennast sinna uputada. ära hakkab tüütama.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
southendilt saadi suhu 2006 juba ja see oli pealegist carling cup, mida ei võeta nii tõsiselt. ja seda ka , et kui eelmised aastad olid ebanormaalsed, kas siis need aastad, kus midagi ei võida on normaalsed? ma isiklikult loodan, et äkki veel mingi karikas võetakse. ma mõtlen siikohal cl-i ja liigat, mitte carlingut.
Kommentaar
-
Algselt postitas Henriolen Vaata postitustma usun et homme tuleb jube mäng miks see berbatov tagasi ei jõua ?Algselt postitas Henriolen Vaata postitustBerbatov lõi 35 minutga hat tricki, pole paha loodame, et manu särgis jätkab samamoodi ja liverpooli vastu võiks ka väikese hat tricki teha ju
Kommentaar
-
Algselt postitas turnoff Vaata postitustkeegi on öelnud et rooney kloun vAlgselt postitas aron8888 Vaata postitustrooney ära peale võta..
Kommentaar
-
Algselt postitas Crackerz Vaata postitustJa nüüd siis ütled, et Berbatov on kloun? Ise nutsid teda taga ju mõnda aega tagasi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar