Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Manchester United FC
Collapse
X
-
No Rooney 90+ kott miljunääride vastu tuli ju pmtslt lahtimängitud korneri järel. Muidu Vidic Wolvesile äkki? Detsembris oli see siis millalgi... Kokku vast ehk kõva kolm-neli tükki ongi üldse sel hooajal tõesti otse nurgalöögist. Ja anda on neid saanud vist küll iga soovija - enamvähem ühtemoodi õnnetud kõik.armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
Giggs on vaieldamatu meister sellel alal. Aga jh eks käeluu natuke takistab seda nüüd...No Rooney 90+ kott miljunääride vastu tuli ju pmtslt lahtimängitud korneri järel. Muidu Vidic Wolvesile äkki? Detsembris oli see siis millalgi... Kokku vast ehk kõva kolm-neli tükki ongi üldse sel hooajal tõesti otse nurgalöögist. Ja anda on neid saanud vist küll iga soovija - enamvähem ühtemoodi õnnetud kõik.Kommentaar
-
Minu põhikoosseis oleks muidu selline (võttes arvesse vigastusi):
van der Sar
Rafael Ferdinand(Evans) Vidic Evra
Valencia Scholes Carrick Fletcher
Rooney Berbatov
Vidic tahab mängida, miks siis Fergie ei pane teda mängu? Igatahes igatpidi Brownist parem.Kommentaar
-
Nii tore teadaMinu põhikoosseis oleks muidu selline (võttes arvesse vigastusi):
van der Sar
Rooney Berbatov
Vidic tahab mängida, miks siis Fergie ei pane teda mängu? Igatahes igatpidi Brownist parem.Algselt postitanud kasutaja Tofoa pooltMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.Kommentaar
-
Vidic eht "vidiclikult" võib olla tõesti ehk tahab mängida, aga katkiseid mehi platsile panna poleks siiski väga mõistlik.Minu põhikoosseis oleks muidu selline (võttes arvesse vigastusi):
van der Sar
Rooney Berbatov
Vidic tahab mängida, miks siis Fergie ei pane teda mängu? Igatahes igatpidi Brownist parem.
Sinu poolne taktikaline käik Fletcher vasakul on muidugi geniaalne.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
-
ehk üks hea intekas SAFiga.Don't ever think you're above a challenge. It's not right. Arrogance is not a quality, it's a hindrance to success.armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
Fletcher oli Milani vastu äärel ja Park keskel ohjeldamas Pirlot. Vaata üle kui mind ei usu.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

. 4-5-1 puhul oleks eriti karm keskväljak, kui Scholes, Carrick ja Fletcher keskel oleks ja siis Giggs ja Valencia äärtel.
Kommentaar