Algselt postitas NOT
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Siiski oli tegu vigastusega,kuigi mis tal katki oli,täpselt öelda ei oska.
SAF on ka liitunud minu mõttega, et Rooney on peaasjalikult ikka ise süüdi oma "doubt" seisundis.Mees lihtsalt ei oska ära öelda,kui pakutakse mängimisvõimalust."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Kikol oli järjest mitu häda jalaga, algul vist reielihas ja siis sääremari.
ja Amos läheb ilmselt Moldesse laenule.
e: paistab, et paistes põlvega inimdünamo täna ikkagi koosseisu ei kuulu - Nani, Valencia, ja Berbatov kolmekesi ees. Näis mis sest tuleb siis.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
kollase pressi kantsid nagu eesti ja inglismaa on ju alati koputajaid täis olnud.
--
koosseisust: told ya. ning üle pika aja on lootust, et hoitakse vähemalt kaitses kõva.
Van der Sar
Brown Ferdinand Vidic Evra
Gibson Scholes Carrick
Valencia Berbatov Nani
Subs: Foster, Neville, Rafael, Fletcher, Obertan, Park, Diouf.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
"Rooney is very doubtful for the Milan game unfortunately. It’s one of these bad bits of luck you get – the Wembley pitch has just killed him. I was pleased with how [Dimitar] Berbatov did against Wolves though and I’ll probably start with him on Wednesday.”
- Sir Alex FergusonAlgselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar