See Red Knights on ka kahe otsaga asi.Jah, klubi juhiksid tulihingelised fännid. Samas on seal paar aga ka küljes.Niipalju kui ma praegu olen aru saanud, oleks neid ligi 20-40 :O .Liverpool ei saa 2 omanikugagi asju selgeks tehtud, rääkimata siin mingist 40nest.Ja suure tõenäosusega võtaksid nemadki laenu klubi ostmiseks.Seega ei ole see ka nagu kõige parem variant.Muidu olen nagu positiivselt sellesse kogu värki süvenenud,aga nüüd kui mõtlema hakkasin , siis Glazerid on mängijate ostmiseks ju SAFile vajadusel alati raha eraldanud.Pileti hinnad OTl on küll kõrged, samas on pea alati täismaja.Lihtne mikromakroökonoomika, kui sul on nõudlus suurem kui pakkuda suudad, tõsta hinda.Teisalt jälle on häbiväärne,et fännid plekivad seda Glazerite klubi ostmiseks võetud laenu intresse kinni.
Midagi võiks ju nagu muutuda,aga kas need Punased Rüütlid nüüd just kõige õigem variant on ,ei tea.Glazerite suuuur miinus on olematu suhtlemine fännidega,ometi oskavad nad eeldatavalt inglise keelt...
E: Henry Winter teab väita ,et Hargreaves täna õhtul reservuaaride eest ei mängi.Sama kinnitab ka Unitedi kodulehekülg.Põhjendus on järgmine " A club spokesperson told ManUtd.com: "This definitely isn't another injury setback. It just doesn't fit in with Owen's training schedule." "
Midagi võiks ju nagu muutuda,aga kas need Punased Rüütlid nüüd just kõige õigem variant on ,ei tea.Glazerite suuuur miinus on olematu suhtlemine fännidega,ometi oskavad nad eeldatavalt inglise keelt...
E: Henry Winter teab väita ,et Hargreaves täna õhtul reservuaaride eest ei mängi.Sama kinnitab ka Unitedi kodulehekülg.Põhjendus on järgmine " A club spokesperson told ManUtd.com: "This definitely isn't another injury setback. It just doesn't fit in with Owen's training schedule." "
Kommentaar