Algselt postitas Ince8
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Rumal kaotus Burnley'ile juba 2. voorus. Väga piinlik arvestades Burnley välja kukkumist liigast. Kodus tobe viik Sunderlandiga ja seegi läbi häda. Europohmakad Anfieldil, Goodisonil ja kodus Villaga (ainus mäng, kus kodus nullile jäädi). Täiesti õõvastav mäng Fulhamiga.
Sinna see liiga läkski. Ammu-ammu oleks see tiitel juba kotis pidanud olema. Aga eks me ole ärahellitatud ka.
Algselt postitas orly Vaata postitustberba määgik siis
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustMis tal viga on? Aru ma ei saa, kuidas üks saab ikka nii õnnetu seal värava ees olla.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
tra, ma ei saa aru, kuidas nani põlve pooleks ei murdnud:S aga joppas sitaks tal ikka.
no ja dimi raisk, gõu hõum
putsi... gerrard on täistaun ikka ja liverpool üldiselt palju õnne... sama pask kui arsenal...
vähemalt viimane voor võib põnev tulla...
ässad äki teavad, kas tähtsamad mängud peetakse samal kellaajal? kui nii on, siis läheb arvatavasti andmiseks
Kommentaar
-
Algselt postitas orly Vaata postitustTahaks United premieri võidu konfitsenti teada
Betfair.com
Kommentaar
-
Nojah, ulme oleks kui võidaks. Siiski hooaeg kohe läbi ja varsti tuleks mõelda järgmise hooaja peale. Meediast käis läbi, Ronaltsi tagasitulek mis on ka vast ulme. Ise loodaks mõnda head keskvälja meest näha unitedis ja ka ründajat. Agüero teema võib olla ka vaid kõlakas ja teda sooviks näha.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar