Nõustun rallikaga, aga hind peaks väääga soolane olema. Dilemma ees me seisame, jah.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
kõik, mis öelda, on öeldud.
Ja ma olen juba ülistamisstaadiumis VDSiga seoses, ta tänagi näitas, nagu terve hooaja jooksul, et ta on veel tasemel, vanus ei sega. Järgmine hooaeg, noored ja vanad segamini, ma usun tuleb lummav.
Ja siis veel seda, et Berba oleks palju parem keskvälja mängijana.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustVan der Sar
Neville - Ferdinand - Vidic - Evra
Nani - Fletcher - Scholes - Giggs
Rooney - Berbatov
Subs: Foster, O'Shea, Evans, Park, Carrick, Gibson, Macheda
puudu on Valencia, kes on katki.
Kommentaar
-
pühendusega Nohikule
MINA KA
sõnad: Vana-Haljala pärimus, viis: vaba
Kasvab kuusk ja mänd ja haab,
ainult malts ei suureks saa,
:,:mina ka, mina ka.:,:
Ööbik-laululindu laksutab
Vares kraaksub kraak-kraak-kraak,
Ookeanis ujub vaal,
konna ookeaniks on kraav,
Sa võid ju pooleks karata,
ei üle oma varju saa,
:,:mina ka, mina ka.:,:We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitusthästi naljakad pildid
3 aastat järjest Premier League võidetud, kaks aastat järjest CL finaalis oldud ja nüüd see aasta ei tulnud loodetud edu Cl-is ja Premieris kaotati vaid 1 punktiga ja on kohe ebaõnnestumine?
Võrreldes Cityga kes on raiskanud tohutult raha ja ei ole saavutanud Shittagi.
And still... mickey on meie!
Teil on Tevez, Adebayor, Santa, Robinho( no hetkel laenul) ja veel tosin ründajaid ja ikka on vaja mingi ulme summa eest Torrest või keda iganes osta, tundub tõesti, et City ostupoliitikaga tegeleb mingi nohik.#Manchester United
#Juventus
Kommentaar
-
ahaha. kuhu ikka ei ole antud, sinna... no sinna ei ole ikka antud. tegid mu päeva, aitäh. small-time on jäkuvalt nii see sinine klubi, enamik fänne kui ka kollektiivne ajukapatsiteet.
postskriptum selle viimasega seoses - kuna mida raudsem reegel, seda silmapaistvamad erandid, siis äärmiselt kahju, et Grinch enam City teemasse ei kirjuta (ja on üldse ära kadunud). oleks midagi asjalikku sealt ka vahel lugeda.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas holst9 Vaata postitustkas mingit varianti ei ole, et gourcuff ostetaks meeskonda? ta on tõsiselt hea mängumees ju.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar