kle see linnarivaali põhiründaja, kelle nimi hakkab T-tähega on natuke ära tõusnud, hea et Rafael kuti paika pani. Esimesest poolajast siis nii palju, et kohtunik suht udu, viimane olukord vidic lõi puhtalt yaya eest palli ära ja alles siis läks yayale pihta ning kohtunik andis väga ohtlikust kohast cityle karistuslöögi, see selleks, aga muidu väga hull polnudki, VDS on jälle jumal ja küll chicharito selle viimase minuti crackeri ära lööb ! UNITED!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Henriolen Vaata postitustkle see linnarivaali põhiründaja, kelle nimi hakkab T-tähega on natuke ära tõusnud, hea et Rafael kuti paika pani. Esimesest poolajast siis nii palju, et kohtunik suht udu, viimane olukord vidic lõi puhtalt yaya eest palli ära ja alles siis läks yayale pihta ning kohtunik andis väga ohtlikust kohast cityle karistuslöögi, see selleks, aga muidu väga hull polnudki, VDS on jälle jumal ja küll chicharito selle viimase minuti crackeri ära lööb ! UNITED!
Kas sa mõtled seda "no neck" Tevez-t w? Oli ka aeg, et keegi ta paika paneks Brazil vs Argentina.
Kommentaar
-
Algselt postitas NOT Vaata postitustMis klaasmehed meil tiimis on ?
Kommentaar
-
manku vaatevinklist : nu kurat ja põrgu- mitte ei saa selle 1e punktiga rahule jääda. surve oli vahepeal täitsa hea, äärekaitsjad jahm lõhki nagu eelarve. no lõpus ikka lootsin ka et tuleb tavaline ehk viimse minuti koll aga siiski... midagi jäi puudu. wazza rõvedast lõustast arvatavasti....
-e : see kui VDS tefku freekicki ristnurgast ära tõi.... see oli AWSUM !!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitustnu kurat ja põrgu- mitte ei saa selle 1e punktiga rahule jääda. surve oli vahepeal täitsa hea, äärekaitsjad jahm lõhki nagu eelarve.
Ainuke korralik võimalus City poolelt oli Tevez'il, Viimased 10 minutit oli ikka totaalne ManU surve peal.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rafael7 Vaata postitustLõpus oli jah seda võiduvärava hõngu,kuid ikkagi jäi millestki puudu. Kahju, et 3p ei tulnud, Chelsea võitis Fulhamit ka ja läks uuesti kaugemale.Kaitsjate koha pealt ka jama jah.
Kommentaar
-
Algselt postitas LambiPirn Vaata postitustThat's full-time, and what a terrible game of football. Neither side showed enough intent, both were happy with a point. United were marginally better, but it was a really poor match.
eurosport.com
ja ainus moment, kus mingi elevus mängu tekkis:
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas Blue Moon Vaata postitustFergie time...armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustNii oli. Nagu paraolümpia. Mingid tüübid matkivad sportimist ja isegi rahvas on kogunenud vaatama, aga päris jalgpall see küll ei olnud. Piinlik vaadata. Ma ei tea mis totaalsest manu survest keemikud siin räägivad, võibolla peaks rohkem tõmbekappi kasutama. Palliga passivselt kohapeal tiirutamine ja umbe söötmine ei ole surve. Ainus vabandus on see, et endiselt oli meeskondlikult pasanteeria küljes.
Imelik, et arvamused nii lahku kipuvad minema. Mina näiteks nõustusin täielikult täna kommentaatoritega, kes seda ManUtd käesoleva hooaja parimaks soorituseks pidasid. Kaks-kolm suurepärast söödukombinatsiooni (Chicharito löögile mängimine, mis küll korneriga tipnes; Berbatovi üle pea löögiga lõppenud olukord - need tulevad koheselt meelde) ja mõned teisel poolajal saavutatud tugeva surve hetked meenutasid täiesti seda Unitedit, mida möödunud hooaegadel nii kaunis vaadata on olnud. City kaitseliin oli lihtsalt väga hea täna ja said tihtilugu viimasel hetkel sabast kinni. Jah, tulemust ei tulnud, aga pilt mulle meeldis.
Minu arust andis igatahes täiesti korraliku derby mõõtmed välja ja oli sel hooajal ka õieti vist esimene mäng, mis kaasahaaravalt mõjus ning emotsioone välja tõi.20 LEGEND
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar